• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziewczyny dzięki za rady co do laktacji, dalej będę walczyć byle by malutka mogła jeść z cycusia bo to jest największy problem, a jak nie to zacznę dokarmiać sztucznym mlekiem ale dopuki będę miała swoje to bedę ściagać i małej dawać.

reklama
Madzia to jak bez zdjęcia to ty :-)już akceptuję

Bziumelka
przy cc czuje się wszystko,wszystko prócz bólu :-) jak dotykają lekarze, jak skalpelem przecina skórę, jak rozciąga macicę, jak wyjmują dziecko a później jak szyją. Może właśnie tak jak piszesz ona to czuła i była przerażona bo nie spodziewała się??:confused:. Może myślała, że kompletnie nic nie będzie czuć?? Trudno jest powiedzieć tak naprawdę czy to zaskoczenie jej czy faktycznie ból. Tak jak ja pisałam… moja znajoma jak zaczęli ciąć to poinformowała, że czuje i ją piecze to od razu narkozę dali. Nikt nie czekał.

Emilia M cholera wie od czego to zależy … nikt z nas pewnie nie wie czy to jakieś dawki określone są do tego zzo czy wstrzykują na oko ?? jak widać jedną znieczuli praktycznie od szyi po palce u stóp, a druga coś będzie czuła. Ja bym chyba zawału dostała na tym stole operacyjnym żeby mnie coś zabolało/zapiekło itp. Samo rozciąganie macicy i wyjmowanie dziecka nie należy do przyjemnych rzeczy ale jak już wyjmą to jest taka ulga, że ja tam leżałam na stole i mówiłam "Boże jak mi już dobrze" hahaha :-p w końcu oddech można złapać :-)

Ona232 śliczny wózek wybraliście :-) Pierwsze 4-kółka Antosia:cool2:

reklama
Esiek ja się nie chciałam pchać w tą dyskusję o porodach, ale jak piszesz, ze przeraża Cię CC to napiszę to co myślę po takim porodzie: CC jest super! MOGŁABYM TAK RODZIĆ CO TYDZIEŃ :) już chcę być znowu w ciąży

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry