• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzia i Piotr my też używamy butelek lovi i jesteśmy zadowolone , u mojej Oleńki też coś podobnego się zrobiło i myślałam , że będzie się paprać ale samo pękło i teraz już jest ładnie zagojone . Mam nadzieję , że u Hani też samo przejdzie i nie trzeba będzie czyścić.

reklama
Madzia76 ja karmie ale tylko piersią. Czasem odciagam w razie w jak wychodze i mały zostaje z m żeby było na wszelki wypadek. Moj też jest nerwusek i musi mieć od razu mleczko. Spruboj przetrzymac mała na piersi bo może Ci się odzwyczaic i pokarm zaniknie. U nas mały coraz mnoej śpi jak się obudzi tonpotrafi 3 h nie spać w dzień to rozumie ale w nocy to mógł by dać mamie pospac ;)

Dziewczyny mam takie dziwne objawy dzisiaj... jak siedzę czy leżę jest wszystko dobrze ale jak wstaje to mam wrażenie jakbym nie mogła się wyprostować. Tak jakby mi się coś w środku z prawej strony związało w supeł i ucisk na pęcherz. Po chwili jak chodzę jest już dobrze. Mąż chce mnie do szpitala zabrać ale mała się rusza normalnie więc nie ma chyba po co. Kurczę sama już nie wiem.

Dziewczyny jeśli to prawda że czasem przy CC kogoś boli to aż ciary przechodzą.. Ale z tym CZUCIEM to generalnie jest tak (i może to dla kogoś być nie do zniesienia właśnie bo w ten ból nie chce mi się wierzyć), że owszem czuje się wszystko: wyszarpywanie dziecka z brzucha, ciągnięcie skóry, szycie DOSŁOWNIE WSZYSTKO, oprócz bólu. Nawet coś takiego pada z ust anestezjologa: będzie Pani wszystko czuła, ale nic nie będzie bolało.

Madzia dostałam Bromergon na zatrzymanie laktacji

Ostatnia edycja:
Ona super wózek :-) jaka to firma i model?

Ja też jestem niesamowita psiara. Dziś mi się śniło że zabrali nam psa ale na szczęście go odebrałam ;-) ale po takich snach potrafię obudzić się zaryczana :-D

Kasik przeszyje guziki w płaszczu. A potem może będę mieścić się w korzuszku. Doszła do Ciebie już kurtka? Najlepiej by było gdybym mogła kupić sam panel powiększający do kurtki, bo kupiłam kurtke rok temu i nie chce znowu kupować nowej :-/

Bzibziok kciuki trzymam i ciepłe myśli posyłam aby ocieplić szpitalny klimat ;-)

Magda nic nie doradze :-( może bardziej doświadczone dziewczyny podpowiedzą coś?

Ja dziś pokusiłam się na mycie 2 okien. A teraz mięsień w pośladku strasznie mnie boli, to chyba ta rwa kulszowa. Już wcześniej trochę bolało ale teraz rozkręciło się

Ostatnia edycja:
Dziewczyn a dzis urodzily az dwie moje kolezanki :) jedna chlopca 5 dni przed terminem a druga dziewczynke 12 dni po terminie :) W tym drugim przypadku rodzila SN ale w fazie partej nie bylo postepu i zrobili CC.

Olusia jeśli masz problem z niedokrwistością to polecam herbatkę z pokrzywy , mogą ją pić kobiety w ciąży i na pewno jest dużo lepsza niż tabsy . Sama ją piję bo ja zawsze mam niskie parametry morfologii - hemoglobinę mam na poziomie 10-11 a po pokrzywie była 14 , zawsze mam też krwinki czerwone poniżej 4 mln a po herbatce były coś koło 5 . Można ją pić cały czas bo nie ma skutków ubocznych typu zaparcia po żelazie no i pomaga na włosy , paznokcie , skórę .Jest też lepiej przyswajalna niż żelazo z tabsów .A tu znalazłam coś o niej Pokrzywa w ciąży | parenting.pl

lenkabar a czemu bralas ten lek na zatrzymanie laktacji?:tak:

Esiek gratulacje dla kolezanek... ;-)

labo75 wiesz ostatnio robilam badania z krwi i moczu i oczywiscie wyszly mi leukocyty i baterie... ale to normalne bylam chora i bralam antybiotyk.. w srode robie znow badania, mam nadzieje ze wyjda dobrze... a w piatek mam wizyte...biore urosept obecnie... anemia to pewnie tez z tych wymiotow, zlecialy mi parametry krwi.. bylam na kroplowkach : glukoza, pwe, sol fizjologiczna i KIG...pije sok z burakow oraz biore biofer 2x1 tabl...:tak:

reklama
Olusia anemia na pewno od wymiotów , dodatkowo ciąża bliźniacza też swoje robi - wiadomo w ciąży parametry spadają a Ty jesteś podwójnie obciążona .Mam nadzieję , że w końcu wymioty odpuszczą i poczujesz się lepiej .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry