ciężko Was nadrobić
Ja dziś też jakaś nieprzytomna i późno wstałam, a potem i tak jak zjadłam, to co jakiś czas zasypiałam na kanapie, więc chyba jakaś dziwna pogoda dzisiaj
Ja dosyć wcześnie kupiłam pierwsze body i są bardziej dla dziewczynki, ale to chyba moja podświadomość, bo bardzo chcę dziewczynkę, ale przeczucie mi mówi, że będzie chłopak
Mam nadzieję, że nie zapeszę, ale następne rzeczy kupię dopiero po prenatalnych, albo jeszcze później
Też jestem za krzesełkami i tymi bujaczkami i na pewno je kupię w odpowiednim czasie, bo to fajna rzecz i dziecko jest na widoku
Agawaa, mam nadzieję, że to nic groźnego i tak jak piszą dziewczyny - lekarka nie powinna tak mówić do kobiety w ciąży. Najważniejsze, że serduszko jest prawidłowej budowy. Zrób badania i sądzę, że się po nich uspokoisz, bo będzie wszystko w porządku
Liska, kciuki za jutro
u mnie jeszcze 10 dni do tych badań
Ja dosyć wcześnie kupiłam pierwsze body i są bardziej dla dziewczynki, ale to chyba moja podświadomość, bo bardzo chcę dziewczynkę, ale przeczucie mi mówi, że będzie chłopak
Też jestem za krzesełkami i tymi bujaczkami i na pewno je kupię w odpowiednim czasie, bo to fajna rzecz i dziecko jest na widoku
Agawaa, mam nadzieję, że to nic groźnego i tak jak piszą dziewczyny - lekarka nie powinna tak mówić do kobiety w ciąży. Najważniejsze, że serduszko jest prawidłowej budowy. Zrób badania i sądzę, że się po nich uspokoisz, bo będzie wszystko w porządku
Liska, kciuki za jutro
Niestety są uroki ciąży na które nic poza porodem nie pomaga, coś o tym wiem ;-) A o tym leku nigdy nie słyszałam na takie dolegliwości znam tylko Nopspę i leki z progesteronem ...
Do tego mega apetyt na słodycze mi się włączył, coś tak czuje że ta super waga niestety nadrobi w tych ostatnich tygodniach