• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity , śliczny ten otulacz , bardzo mi sie podoba . Weszłam na ich strone ale nie ma cen , Ile kosztuje ? :-)

Genna, dobra decyzja . Ehh nawet nie mow o gardle bo ja juz 10 dzien ale to juz chyba końcówka, mam nadzieje ! . Niestety bez lekarstw to sie długo leczy takie cos , teraz to widzę .

Bzibziok, gratulacje !!!

Ostatnia edycja:
reklama
A do mnie dzis przyszly wylicytowane ubranka na allegro sa wogole nie zniszczone jak nieuzywane a zaplacilam 15 zl. :D

Załączniki

• 1414591566070.jpg
    1414591566070.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 65
Bzibziok, gratulacje:) odpoczywaj i ciesz się że już masz Michałka przy sobie:)

Lisska, gratuluję prawidłowego usg:) świetne zdjęcie, no i po ciuchu gratuluję chłopca:) Chyba nadchodzą czasy na chłopców :-D

Infinity, ale super zdjęcie. Psiak zdziwiony, że ktoś go kopnął :-). Malutka jeszcze nadrobi, bo do porodu troszkę jeszcze czasu zostało.

Ja się urodziłam i miałam 2400kg, mój mąż też, więc chyba nasze dziecko nie będzie dużo cięższe. Dziewczyny ja Wam zazdroszczę, że macie większe piersi, ja się martwię, bo mi w ogóle nie rosną. Trochę się zaokrągliły i to wszystko. Żebym tylko pokarm miała :zawstydzona/y:

Bzibziok ogromne gratulacje. Buziaki dla Michała ;)

Syllka jeśli chodzi o ubranka to tak naprawdę nie przewidzisz. Ja miałam trochę ubbranek 56 i bałam się że nie zdążę małemu ubrać bo jaxwysoka i mąż też a mały ur w terminie a tu niespodzianka. Roz 66 za duży mały mieści się jeszcze w 50 a 56 mam zdecydowanie za mało ;)
Jeśli chodzi o torbę do szpitala to spr na stronie lub zapytajcie co potrzeba. Bo ja wzięłam wszystko dla małego i siebie, torbe miałam wielką a nie trzrba było mieć nic oprócz rzeczy osobistyvh reszte wszystko dawsli łącznie z kosmetykami dla małego do kąpieli kończąc na podpaskach dla mnie.
U nas ok. Mały rośnie ale straszny zlosnik z niego. Wymaga coraz więcej uwagi. Nie wiedziałam że można tak kocno kochać.
Pozdrawiam
Montana8 śliczna Zosienka ;)

reklama
Anulla, nie martw się bo wielkość piersi nie na nic do ilości pokarmu. Mówię na przykładzie mojej bratowej. Obu synów karmiła i to długo a piersi rozmiar A no może podrosły do B przy karmieniu. Więc spokojnie ;)

Ja jak się urodziłam miała 2850 i byłam niby bardzo malutka a mój mąż miał 3200 więc jeśli waga dziecka może być podobna do naszej to mała raczej też będzie drobna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry