• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Majka ale fajnie sie czyta wpisy szczęśliwych mamuś :tak:. Czekamy na zdjęcie synka.

Dziewczyny mam pytanie zwłaszcza do tych co juz urodzily i użytkują, czy faktycznie tak dobry jest monitor oddechu Angelcare ac 401? Zastanawiam sie bardzo nad jego kupnem,ale chcialam poznac wasze opinie na jego temat, czy wart jest swojej ceny itp.

Ostatnia edycja:
Bzibziok gratulacje!!

U mnie niestety złe wieści, szyjka cały czas miękka i krótka, mam skierowanie do Szpitala na jutro. Zrobią mi dokłądne usg szyjki bo teraz lekarka tylko"recznie" okresliła stan szyjki. Jesli diagnoza się potwierdzi to Sońka dostanie sterydy aby wrazie wcześniejszego porodu była naszykowana. A do tego mam twardą macice :( Jak myslicie pesar na tym etapie zakładają jak coś?? W necie czytałam że do 30tc ale czy tak jest?? Mam nadzieję że mała cały czas do przodu o jakies 2tygodnie to by ułatwiło to sprawę... Boję się że nie donoszę jej :-(:-( Już sie dzisiaj wszystkim spłakałam, tak się martwie :-(:-(

BZIBZIOK serdeczne gratulacje :)

Bziumelka bądź dobrej myśli! Ja tez cały czas się boję że urodzę dużo za wcześnie. Ja słyszałam, że coś tam zakładają kobiecie jak coś się dzieje i zazwyczaj to pomaga ale nie wiem do którego tygodnia

Bziumelka kochana dobrze ze dostalas skierowanie do szpitala, tam bedziesz pod opieką lekarzy. A ile ważyla dzis malutka? Mam nadzieje ze nie dojdzie do szybszego porodu i ze Sonia jeszcze sobie posiedzi u mamci w brzucholku. Trzymam kciuki

Bziumelka - dobrze ze do szpitala, wszystko sprawdza i kochana w najgorszym wypadku bedziesz lezec plackiem ile sie da... na szyjke to podobno jedyne lekarstwo... Masz podone oznaki ktore ja od tygodnia - szyjka krotka miekka i twarda macica abniestety te oba czynniki razem to juz trzeba powaznie traktowac wiec dobrze od razu bedziesz przebadana! A sterydy to na pewno dobry pomysl w takim przypadku !!! Duzo ulatwia Soni na starcie.
Nie zamartwiaj sie i daj znac jutro.

Montana nie miałam usg na wizycie, tylko zwykłe badanie. Jutro mi zrobią usg. 4tygodnie temu ważyła ok.800gr wiec mam nadzieje ze juz tak z 1200-1300 waży ale to i tak za mało :-( Boże żeby chociaż ten listopad przetrzymać... Zobaczymy jutro co będzie jak mi zrobią wszystkie badania. Macice mam wysoko bo ponad 4 palce nad pepkiem. Jedyne co mnie pociesz ze nie jest tragicznie bo odrazu by mnie położyli. Lekarka mówi żeby lepiej dmuchać na zimne niż ryzykować.

reklama
Jak cały czas to licze na pessar, bo chyba jest jeszcze na to czas, bo na szewek to już raczej za poźno. Cały czas mam nadzieje ze lekarze powiedza mi że szyjka jeszcze jest ok.
Esiek no to niestety u mnie nie wrozy to nic dobrego jak Ty tez to masz...

Eh.. Wszystkie pobyty w szpitalu do tej pory były tak szczerze niepotrzebne bo nic sie nie działo oby teraz tez sie skonczyło tak. Jak bede cos wiedziała jutro to odrazu Wam napisze. Na IP jadę jutro tak na 8,30.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry