_Infinity_
Fanka BB :)
Bzibziok gratulacje kochana :-):-):-)
Genna kurcze, coś przyciągasz biedna w ciąży wszysttkie możliwe dolegliwości, mam nadzieję że mały wszystko wynagrodzi jak już się pojawi ;-)
Liskka no właśnie powiem Ci że wg. mnie niedużo zważywszy na polską produkcję i 100% bambus w składzie - 42zł
Trochę poczytałam o właściwościach bambusa i może to być całkiem fajny produkt.
Anulla faktycznie u ciebie dzidzia może być też nie za duża, ja miałam trochę więcej bo 2900 a mój ponad 3000 ale mała raczej nie dobije do tego poziomu, niech tylko grzecznie siedzi do grudnia to będzie ok ;-) ... a piersiami się nie martw - ani wielkość ani to czy jest siara w czasie ciąży nie ma bezpośredniego przełożenia na pokarm!
Bziumelka trzymam kciuki i czekamy jutro na wieści, tak jak pisza dziewczyny z tą oceną szyjki to najdokładniejsze jest jednak usg dopochwowe, może to zbyt wcześnie wszczęty alarm i wystarczy zwiększona ilość odpoczynku
A my właśnie złożyliśmy łóżeczko, jest piękne, nie żałuję tej inwestycji
Majka - jeszcze raz dziękuję za opinię bo utwierdziła mnie w wyborze i jak teraz patrzę na to cudo to nie żałuję żadnej złotówki
Genna kurcze, coś przyciągasz biedna w ciąży wszysttkie możliwe dolegliwości, mam nadzieję że mały wszystko wynagrodzi jak już się pojawi ;-)
Liskka no właśnie powiem Ci że wg. mnie niedużo zważywszy na polską produkcję i 100% bambus w składzie - 42zł
Trochę poczytałam o właściwościach bambusa i może to być całkiem fajny produkt.Anulla faktycznie u ciebie dzidzia może być też nie za duża, ja miałam trochę więcej bo 2900 a mój ponad 3000 ale mała raczej nie dobije do tego poziomu, niech tylko grzecznie siedzi do grudnia to będzie ok ;-) ... a piersiami się nie martw - ani wielkość ani to czy jest siara w czasie ciąży nie ma bezpośredniego przełożenia na pokarm!
Bziumelka trzymam kciuki i czekamy jutro na wieści, tak jak pisza dziewczyny z tą oceną szyjki to najdokładniejsze jest jednak usg dopochwowe, może to zbyt wcześnie wszczęty alarm i wystarczy zwiększona ilość odpoczynku

A my właśnie złożyliśmy łóżeczko, jest piękne, nie żałuję tej inwestycji
Majka - jeszcze raz dziękuję za opinię bo utwierdziła mnie w wyborze i jak teraz patrzę na to cudo to nie żałuję żadnej złotówki