• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bzibziok gratulacje kochana :-):-):-)

Genna kurcze, coś przyciągasz biedna w ciąży wszysttkie możliwe dolegliwości, mam nadzieję że mały wszystko wynagrodzi jak już się pojawi ;-)

Liskka no właśnie powiem Ci że wg. mnie niedużo zważywszy na polską produkcję i 100% bambus w składzie - 42zł :tak:Trochę poczytałam o właściwościach bambusa i może to być całkiem fajny produkt.

Anulla faktycznie u ciebie dzidzia może być też nie za duża, ja miałam trochę więcej bo 2900 a mój ponad 3000 ale mała raczej nie dobije do tego poziomu, niech tylko grzecznie siedzi do grudnia to będzie ok ;-) ... a piersiami się nie martw - ani wielkość ani to czy jest siara w czasie ciąży nie ma bezpośredniego przełożenia na pokarm!

Bziumelka trzymam kciuki i czekamy jutro na wieści, tak jak pisza dziewczyny z tą oceną szyjki to najdokładniejsze jest jednak usg dopochwowe, może to zbyt wcześnie wszczęty alarm i wystarczy zwiększona ilość odpoczynku :tak:

A my właśnie złożyliśmy łóżeczko, jest piękne, nie żałuję tej inwestycji :sorry:

Majka - jeszcze raz dziękuję za opinię bo utwierdziła mnie w wyborze i jak teraz patrzę na to cudo to nie żałuję żadnej złotówki :tak:

reklama
_infinity_, cena na prawdę fajna :tak: A powiedz mi czy ten otulacz ma jakieś rzepy lub napy, chodzi mi o to czy jak się zawinie dziecko to czy ono łatwo się z tego nie wypląta? :-)

bziumelka, kciuki zaciśnięte mocnoooo

Bzibziok -gratulacje mamusiu!!!!

Bziumelka - ja własnie w szpitalu i jutro mają mi zakładać pessar- czyli zakladają nawet powyzej 30, wiem tylko ze w 37 mają zdejmować.
U mnie też krótka szyjka , ale bez rozwarcia.
Ona , infinity- u mnie na dziś młody waży 2500 A moja znajoma urodziła donoszonego malucha 2550. Więc nie ma co się tym przejmować :) Dzieciaczki są różne i tyle :) Ja się tylko zdziwiłam jak jakis czas tenu usłyszałam że ma stopę 6cm :szok:

Infinity - zdjęcie super, mój psiak tez zaliczył podobnego kopniaka i baardzo się zdziwił :)
Montana - super zdjęcie! ja nie mam żadnego fajnego bo synuś non stop się zasłania, a to stopą a to ręką - za to jajeczka chętnie pokazuje :)

Esiek - pomysł z kolacją - podkradnę , jak dotrzymam do terminu, zazdroszczę Ci że już za kilka dni córcia będzie z Wami :)

lionessa75 kurczę ty w szpitalu? Ale waga maluszka juz ładna :). Kciuki by jeszcze posiedzial w brzuszku. No ale dobrze ze mówisz ze zakladają ten pessar po 30tc, to Bziumelka bedzie spokojniejsza jak to przeczyta :tak:
Co do zdjecia to powiem Ci ze moja tez za kazdym razem tak sie zaslania ze juz zaczelam sie dziwić czemu zawsze rączki ma przy twarzy, oczywiście zaraz głupie myśli, ze moze rączka jakoś sie zaklinowala tam kolo głowki heh :sorry:. Moja za to też pipunią tak sie chwali że tu nie ma ni grama wątpliwości ze bedzie dziewczynka hihi/
Co do tego Angelcare narazie czaje sie na allegro w jakiś aukcjach moze uzywany mi sie uda kupić.

Liskka ja za 42zł na Allegro kupiłam, wysyłka chyba 7zł kosztowała. Żadnych rzepów czy zapięć nie ma bo nie jest to klasyczny becik tylko kocyk który może spełniać dodatkowo funkcję otulaczka. Jeżeli chciałabyś wersję z której maluch nie może się wyplątać to raczej rożek (choć słyszałam że nie jest to najzdrowsza opcja, ponoć źle na stawy biodrowe działa) albo coś takiego jak np. 'woombie' tylko cena przynajmniej mnie odstraszyła (>100zł). Klasyczny otulaczek mam z firmy Groswaddle ale też nie ma żadnych zapięć, ponoć ma taką konstrukcję że maluch się nie wyplątuje (używa się go do 3 miesiąca). Upolowałam nowy na Allegro za 40zł, wygląda tak:
8855695425566.jpgGro-swaddle2_male.jpg

Załączniki

• 8855695425566.jpg
    8855695425566.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 72
  • Gro-swaddle2_male.jpg
    Gro-swaddle2_male.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama