Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
_Infinity_ tak tez myslalam ze ten lek bierzesz, ale chcialam sie upewnic... ciekawe o powie moj ginek na moje cisnienie... mam skaczące...
no ale nie bede teraz o tym myslec..do piatku jestem spokojna.... urocza psinka he he
Magda_7891 super takie zajecia w wodzie....
tez bym na takie poszla.. ja uwielbiam wode i plywac!
Esiek mam pytanie do ciebie.. czy ten syrop jest lepszy od tabletek? jak myslisz?
kolacja to wspanialy pomysl !!
montana8 sliczna twoja corcia...
Bzibziok gratuluje i witami Michalka na swiecie !!:-)
ewelina super ubranko !!;-)
Anulla28 ja sie urodzilam jak mialam 2700 wiec mysle ze moje dzieci tez nie bardzo duze beda... chociaz zeby mialy po 2 kg..
no ale jak bedzie to sie okaze....
Bziumelka mysl pozytywnie... musi byc dobrze.. na pewno donosisz ja.. ale najlepiej idz do szpitala, tam zbadaja, podadza leki i bedziecie bezpieczni...;-) trzymaj sie! i zdaj nam jutro relacje!
Co t jest ten wymaz GBS?
p.s A ja bylam dzis na badaniach by miec na piatek i poszlam do kolezanek z pracy, dawno sie z nimi nie widzialam... poplotkowałyśmy sobie i spotkalam moja oddzialowa...zamienilam z nia pare slow...
bylo milo....
no ale nie bede teraz o tym myslec..do piatku jestem spokojna.... urocza psinka he heMagda_7891 super takie zajecia w wodzie....
tez bym na takie poszla.. ja uwielbiam wode i plywac!Esiek mam pytanie do ciebie.. czy ten syrop jest lepszy od tabletek? jak myslisz?
kolacja to wspanialy pomysl !!montana8 sliczna twoja corcia...

Bzibziok gratuluje i witami Michalka na swiecie !!:-)
ewelina super ubranko !!;-)
Anulla28 ja sie urodzilam jak mialam 2700 wiec mysle ze moje dzieci tez nie bardzo duze beda... chociaz zeby mialy po 2 kg..
no ale jak bedzie to sie okaze....
Bziumelka mysl pozytywnie... musi byc dobrze.. na pewno donosisz ja.. ale najlepiej idz do szpitala, tam zbadaja, podadza leki i bedziecie bezpieczni...;-) trzymaj sie! i zdaj nam jutro relacje!
Co t jest ten wymaz GBS?
p.s A ja bylam dzis na badaniach by miec na piatek i poszlam do kolezanek z pracy, dawno sie z nimi nie widzialam... poplotkowałyśmy sobie i spotkalam moja oddzialowa...zamienilam z nia pare slow...