• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny tyle napisalyscie, ale wszystko już przeczytałam :).
Dziękuję za życzenia w pierwszej kolejności :).
Bzibziok gratuluję kochana, tulisz juz swojego Synka :).
Wczoraj byłam na usg i nerka Piotrusia jest już za duża, więc od dzisiaj jesteśmy w szpitalu. Bziumelka na którym jesteś piętrze?

Bziumelka, czekamy na informacje i zaciskamy kciuki;-)

Madzia a jaki model wybralas tego wozka?;-)

Szczerbatka przykro mi ze w szpitalu jestescie.... ale jestescie pod dobra opieka.. trzymajcie si tam dzielnie!:-)

Szczerbatka ja tez dołączam się do życzeń :tak:, dużo dobrego na nowej drodze zycia, niedługo rodzinka bedzie w komplecie.
Kurczę przykro mi że trafiliście do szpitala, a co będą robić z tą nerką Piotusia? Trzymajcie sie tak kochani :)
Bziumelka kciuki i za Was :), daj nam znaju co tam u Was.
Magda wózek super. Kolor tez fajny. Ja sie zdecydowalam na 100% na ten Jedo Fyn Memo, no tylko z kolorem u mnie juz nie tak latwo, nie mogę sie zdecydować jaki bede chciala :-D. Chcialam brązowo-bezowy, wczoraj bylam w smyku i zagadka bo podoba mi sie granatowo-bialy, a na necie widzialam taki ciemo kremowy ale na żywo go nie widzialam. Kurcze mnie juz kusi by go zamówić :sorry2:. Ale chyba jeszcze wczesnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry