Napewno wszystko bedzie ok! Musi byc!!!Dzięki dziewczyny za dobre słowo(ale to zabrzmiało; ))
Montana mogą założyć na chorą nerke szant, dzięki któremu mocz z niej wypłynie. Czekam na usg i profesor ma podjąć decyzję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napewno wszystko bedzie ok! Musi byc!!!Dzięki dziewczyny za dobre słowo(ale to zabrzmiało; ))
Montana mogą założyć na chorą nerke szant, dzięki któremu mocz z niej wypłynie. Czekam na usg i profesor ma podjąć decyzję.
Jesli chodzi o samo wyliczanie to poprostu 2 tyg do tylu od punkcji, ja jestem dzis w 27t0d na bank. Ale chodzi mi o to ze niektóre aplikacje pokazują ze 3 trymestr zaczyna sie wlasnie w 27t0d a inne ze w 28t0d.Emilia z tym wyliczaniem tc po in vitro to są jaja. Na izbie przyjęć Pani pyta, który tc, wiec odpowiadam jak wczoraj wpisał lekarz 28 t i 6 d. Pani wpisała w kartę 27! Teraz byłam u lekarza, wpisał 30.
. No ale muszę się powstrzymać przed kupieniem.