• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity, zawsze coś :wściekła/y:. Wiem, że się martwisz, ale jesteś pod dobrą opieką i podadzą Ci antybiotyk. Będzie dobrze. Na pewno malutka jeszcze podrośnie i donosisz ciąże i urodzisz w terminie:)

reklama
Infinity ja myśle ze u ciebie to juz wszystko moze sie wydarzyć a mała i tak waleczna wiec dacie radę, tak jak dziewczyny pisały antybiotyk przed samym porodem wystarczy :)

Byłam u lekarza zeby mnie osłuchała i na szxZesxie nic nie słychać wiec dalej biorę pseudo leki , od wczoraj kaszel wykrztusny, gardło juz na szxzescie nie boli , cmentarze z głowy w tym roku . Franio baaaardzo nie lubi jak matka kaszle, mam wtedy taki ring w brzuchu ze szok :P

Magda tak, dają antybiotyk ale dopiero tuż przed porodem (nie wiem jak przy cesarce ale zapytam, pewnie podobnie). Teoretycznie to w większości przypadków chroni mamę i dziecko przed komplikacjami ale kwestia wpływu tego świństwa na ew. wcześniejszy poród niestety jest nie do przeskoczenia, choć nie zdarza się to oczywiście bardzo często ale jednak ...

Olusia bardzo szybko miałam, niby miał być za 3 dni a minęło jakieś półtorej dnia. Podaje się na to antybiotyk, tek kwestii oczywiście dopilnuję, oby tylko nie wpłynęło to na wcześnieszy poród bo na to niestety nikt nic nie poradzi - nie leczy się tego w czasie ciąży ...

Esiek jak się modlę i mocno wierzę że ona doczeka początku grudnia, myślę że wtedy właśnie powinna osiągnąć tą graniczną wage 2500. A o reszcie powiem Ci że nie myślę i nie kombinuję żadnych rozwiązań bo stwierdziłam że szkoda energii - pewnie i tak wyszło by inaczej niż zaplanowałam, jak wszytko w tej ciąży ;-) Będę planować bo konsultacji w sprawie cc, wtedy też będzie bliżej tp bo ok. 37tc.
A jak u Ciebie, rozumiem że młoda grzecznie czeka? :-)

Liskka ten groswaddle jest raczej cieniutki choć bawełna oczywiście solidna i przyjemna :tak: ale na cieplejsze lato faktycznie pewnie wystarczy bo maluch zawsze jakieś ubranko ma jeszcze. Mam nadzieję że się sprawdzi bo to jedna z moich inwestycji która mam nadzieję zaowocuje większą ilością czasu i spokoju dla mnie ;-)

Szczerbatka ja na 3pietrze na periantologi i ginekologii, moze lezymy tutaj razem bo jest podobno jakas dziewczyna co ma dziecko cos z nerka.

U mnie nie jest źle, Najgorszy problem to z macica bo ma sukrcze ale lekarz mowi ze kroplowki powinny ja uspokoic wiec zaraz dostane na min 48h kroplowki. Szyjka szału nie ma ale tragedii tez nie, wszystko przez ra macice. Usg dzis nie mialam ale pewnie jutro bedzie. No i sterdydy też dostanie Sonia bo wola dmuchac na zimne. Chociaz szybko urodzic nie powinnam ale do terminu raczej tez nie dociagne,

Dziewczyny - ja sie chcialam pozegnac na jakis czas !

Nie ukrywam ze bardzo potrzebuje sie wyciszyc przed porodem i chyba potrzebuje odciac sie od forum,fb i internetu.
Dziekuje za Wasze wsparcie i obiecuje odezwac sie po CC !!!!

Nadrobie wszystko jak wroce juz sobie zapisalam nr strony na ktorej koncze !!!

Buziaki !!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry