• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Esiek, a więc kciuki za szczęśliwe rozwiązanie ;)

Szczerbatka, kciuki za zabieg.

Kasik, super że wszystko dobrze ;)

Ja zaraz szykuje się na wizytę i niestety jadę sama bo mąż nie zdąży wrócić z pracy ehhh trudno. No i problem z wózkiem bo nie mogą mi zmienić stelaża tak jak chciałam. Kurczę na wieczór pełna głowa zaś.

Kasik to super wiadomosc.. :tak:

szczerbatka kciuki za jutro !!:-)

Magda_7891 kciuki za wizyte...;-)

Ja mam jutro wizyte na 18... caly dzien przede mna.. juz mam stracha.... :angry:
Rano jade do mamy... zeby miec blizej do lekarza... nie wiem czy moj pojdzie zemna...
unhappy.gif
chociaz mysle ze sie zmobilizuje..

Ostatnia edycja:
Szczerbatka wielkie kciuki za Ciebie i małego jutro :tak:

Magda ślicznych widoków :-)
Ja też jutro jadę zamówić wózek i też chcę pozmieniać kolory stelaża/felg, mam nadzieję że nie będzie problemu, nawet nie brałam takiej opcji pod uwagę bo niby jaki to problem dla producenta ...

Kasik kawał dzidziusia jak nic :) ale ze taki wstydliwy ;) tym bardziej ze prawdopodobnie chłopak :) juz nie dokładają tej lutki proszę :) chyba ze ty tak lubisz wkładać rożne rzeczy :)

A ja miałam juteonis na badania , ogólne moczu , morfologia i to pyszne do picia :) z 3 oznaczeniami ale nie ma takiej opcji , jestem tak mega przeziębiona ze nie dam na czczo bez picia z tym moim kaszlem :(

Ja już po badaniu ;)
Nunia jest nadal dziewczynka i nie kryje się z tym ;) więc niespodzianek nie będzie.
Przepływy prawidłowe. Mała warzy 1030g. Z 4D zbytnio nie dało się skorzystać bo jest przytulona do ściany macicy i był zły obraz. Najważniejsze że wszystko dobrze.

Cześć Dziewczynki!

Szczerbatka sto lat na nowej drodze życia. I &&&&&&&& bardzo mocne za jutrżejszy zabieg.

Bziumelka u Ciebie tez wszystko musi być dobrże. &&&&&&

Infinity, Ty to masz ciagle jakies przeboje z ciaza. Szok. Ale ja wierze, ze córeczka jeszcze duzo urośnie i wszystko bedzie pieknie.

Olusia &&&&& za wizyte.

Madzia gratuluje ślicznej i dużej dziewczynki!

Kasik widże, ze u Ciebie wizyta tez udana, tylko synek coś sie ujawnić do końca nie chce:)

sciskam Was wszystkie. Ja nadal w stolycy, jutro lecę do domku. Juz jestem zmęczona. Chce do męża i do kota, żeby odpoczac. A potem juz laba.

Bziumelka, Szczerbatka kciuki trzymam za Wasze zabiegi

Szczerbatka najlepsze zyczenia na nowej drodze życia. Rozumiem że w sukienkę zmieściłaś się bez trudu? :-)

Infinity a nie ma szans by paciorkowca pokonać jeszcze przed porodem? Nie znam się za bardzo, ale na początku ciąży też miałam w wymazie z pochwy. Nie wiem jednak czy mam w odbycie a rozumiem że to badanie będzie przed porodem? Póki co z pochwy paciorkowiec zniknął, a brałam tylko lactovaginal

Kasik, Magda gratuluję udanych wizyt :-)

Kasik piękne masz wyniki. Ja dziś robiłam badania i morfologia znowu obniżona :-( z lutką nie bój się odstawiać, ja w niedz odstawiłam już zupełnie. Jednak nadal biorę dupka 3x1. W pon mam wizytę i okaże się co dalej.

Dokucza mi rwa kulszowa a od wczoraj nawet nasiliło się :-( Ciekawe czy dostanę zgodę od gina na uczestniczenie w zajęciach w szkole rodzenia

Ostatnia edycja:
reklama
Magda no to juz dorodna corunia, super. Szkoda ze sie nie udalo zrobic fotki 4d, no ale moja tez nie chce fotek 3d, zaslania sie raczkami hihi.
Genna kurcze biedna sie meczysz. Ale dobrze ze nie idziesz na badania bo mogly by powychodzic zawyzone badz zanizone niektore z nich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry