szczerbatka
Fanka BB :)
Bziumelka ja leżę na 5 piętrze i dziś dostanę kroplowke rozluzniajaca macie i jutro zabieg.
Esiek powodzenia i do napisania
Esiek powodzenia i do napisania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Teraz jestem na etapie odstawiania lutki dopochwowej, biorę dzisiaj już piąty dzień 100-50-100 a od jutra chciałam brać 100-50-50 ale doktorek powiedział, że mogę 100-100 bo to bez różnicy a po 5 dniach mam już przejść na 1 x 100, nie wiem czy nie dorzucę sobie jeszcze 50 bo przecież panikara jestem ;-) Dzidziuś jest nadal dzidziusiem bo leżał na brzuszku z podkurczonymi nóżkami i za nic w świecie nie chciał pokazać co ma między nogami. Doktorek mówi, że obstawia chłopaka ale na 100% pewny nie jest. Całe 210 gram szczęścia, nie wiem ile mierzy i nie mam zdjęcia bo tyłkiem się odwrócił ;-)Doktorek zadowololny z wyników krwi i moczu. Następna wizyta 2 grudnia ale wcześniej jeszcze połówkowe w Invickie 27-go listopada.Swoja droga jak to oni zrobią ze dostaną sie do dziecka, pęcherza płodowego niby nie powinni przebić. Teraz jednak mamy dobrze rozwinięta medycynę. Napewno bedzie dobrze.Montana w znieczuleniu ogólnym przez brzuch i macie dostają się do dziecka i w chorą nerke wkładają ten szant, to taki cewniczek. Tak czytałam.
Jak będę po napisze jak to wygladalo w rzeczywistości.