• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka a mierzyla ci szyjke dopochwowum usg? Bo to tylko dokladnie ja pomierzy. Dobra, czekamy do rana.
Chyba lenka kiedys miala falszywy alarm z krotka szyjka, poszla do innego gina i szyjka byla ok.... Wytrzymaj do jutra.

reklama
Esiek nie miałąm żadnego usg, dlatego w tym też nadzieja, czekam do jutra i liczę że to fałszywy alarm. A jak co do twardej macicy to mi cały czas wydaje się że jest miękka.. Cholera to wie, dzisiaj bede sie relaksować i trzymać kciuki za swoją szyjkę, bo Soni w brzuszku to dobrze baraszkuje jak szalona.

Co do macicy to ja tez bylam bardzo zdziwiona jak mi powiedzial ze jest twarda. Dla mnie tam byla miekka a powiedzial ze powinna byc taka jak miesien na ramieniu - tak to porownal. Kazal tez zaprzestac glaskania, dotykania brzucha.

Bziumelka wiem, że to trudne, ale spróbuj się uspokoić dziś. Jeśli będziesz musiała zostać w szpitalu, to będziesz chociaż pod opieką lekarzy. Wierzę, że Sonia jeszcze posiedzi w brzuszku i tak Cię bardzo dziś tylko nastraszyli. Oby jutro okazało się, że szyjka jest ok i ten miesiąc jeszcze przetrzymasz. Sterydy to dobry pomysł i lekarze na pewno dobrze się Wami zajmą:) Trzymam mocno kciuki:)

bzibziok - gratulacje:)

bziumelka - tak jak dziewczyny piszą dobrze że do szpitala - będziecie obie bezpieczniejsze pod kontrolą, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze...

ja po wizycie... Janek waży juz wg usg 3100, co mnie trochę przeraża, bo jeszcze ma praktycznie cztery tygodnie do terminu... ale co tam... jakoś to będzie chyba... zobaczymy co na to powie diabetolog, z tym że wizyta za dwa tygodnie dopiero...

aha...
no i szyjka mi się skraca... póki co nie ma jeszcze zagrożenia porodem, ale już mam nie szaleć...

Ostatnia edycja:
reklama
Majka ale fajnie sie czyta wpisy szczęśliwych mamuś :tak:. Czekamy na zdjęcie synka.

Dziewczyny mam pytanie zwłaszcza do tych co juz urodzily i użytkują, czy faktycznie tak dobry jest monitor oddechu Angelcare ac 401? Zastanawiam sie bardzo nad jego kupnem,ale chcialam poznac wasze opinie na jego temat, czy wart jest swojej ceny itp.
Ja co prawda jeszcze nie użytkuje ale czytałam bardzo duzo dobrych opinii na forach anglojęzycznych i kupiłam, powinien przyjsc na dniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry