• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
oktavi ale historia :-) Dobrze , że to tylko zwykła woda :-)

Montana ja mam 4 tetrowe i 8 flanelowych. Cały czas sie zastanawiam na co te tetrowe, wiecej nie kupuje ale jak cos to mąż podskoczy do sklepu bo to tanie. Flanelowe sa dużo bardziej przyjemne.

ona naprawde w gamecie sa porody na nfz?? Ale trzeba sie jakos zapisywac czy w razie czego z marszczu można wejść i urodzi??

ona
Musisz sie dowiedziec co i jak w tej gamecie. Mi sie wydaje ze skoro chcesz cc na nfz to musisz miec wskazania bo inaczej tez bedziesz musiala placic prywatnie tak jak w medeorze. Najlepiej pojechac na wizyte kwalifikacyjna bo taka na pewno obowiązuje .

Bziumelka
tak jak napisalam wszystkie prywatne kliniki w obowiazku maja wizyte kwalifikacyjna wiec na pewno tu tez trzeba taka przejsc z wynkiem pozytywnym zeby moc tam rodzic .A Wy z Sonia jak sie czujecie ? uspokouło sie wszystko?

Lilka dziękujemy, my czujemy się bardzo dobrze, troche sily nam wrócily. Mała momentami się tak rozpycha że nie wiem jak siedzieć:-)

A co do tej Gamety to sama chętnie bym się tam wybrała bo jak coś to do Matki Polki bardzo blisko.... Ale pewnie cięzko sie bedzie dostac bo wszyscy tam beda chcieli rodzić.

A co do porodów CC to teraz Szpitale oczywiście te na NFZ mają za CC mniej kasy dostawać. W ten sposób Ministerstwo Zdrowia chce zmniejszć liczbę cesarek. Uważam to za złe bo na siłe będą kazać teraz rodzić naturalnie i już w ogóle będą sytuacje tragiczne że dziecko przyduszone itp itd.

Lilka dzieki za linki.

reklama
Czyli przyjmą każdą pacjętke na NFZ i chyba nie musi być kwalfikacji tylko zależy czy będzie wolne łóżko. Ale matka polka dostanie po dupie, będą musieli coś zrobić aby ściągać pacjentki.
Tylko nie rozumiem z tym znieczuleniem zewnątrzoponowym bo raz piszą że za życzenie można a poźniej że już nie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry