• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Montana już od tygodnia jestem w domu tzn. u rodzicow, bo u mnie remont.
Olusia ściskam, ale się najadlas strachu :* . Wiesz co po wyjściu ze szpitala kompletuje wyprawkę dla Piotrusia, bo boje się, że na następnym usg okaże się, że Pit wyciągnął shunt i wracam do szpitala :(.
Emilia co u Ciebie?

reklama
Olusia, Szczerbatka jak to dobrze, ze juz w domku jestescie. Jednak w domu najlepiej!

Smerfeta - zostań juz na tym zwolnieniu. Korporacja to nie miejsce dla nas, a zobaczysz, ze z tygodnia na tydzien coraz ciężej. A co ty chcesz od kaczek? To nasza tradycja, ze kaczuchy karmimy, bo biedaki głodne są i nóżki im w tej wodzie marzną. :-D

Montana ale śliczne ciuszki. I chciałam Cie uświadomić, ze Ty juz nie 25 a 26 tydzien zaczęłaś! Hehe.... Ale masz mało kilogramów. Ja juz 7 kg na plusie i brzucholek ciazowy juz ładnie wystrzelił. Ale sie nie martwię, bo wczoraj od teściowej dostałam komplement, ze ciaza mi służy, bo ładnie wyglądam:)) a wiecie jakie są komplementy od teściowych:zawstydzona/y:

Bziumelka śliczna fura! Ja tez wybrałam czerwoną. Ale my planujemy kupić w styczniu dopiero. No chyba ze obniżki świąteczne bedą. Bo jeszcze w grudniu malowanie mieszkania, potem wyprawkę od kumpelki musze odebrać, bo sie chce pozbyć i lozeczko od drugiej kumpelki odebrać, bo remont robią i wyrzucają, a potem ostatnie rzeczy mi tylko zostaną.

A my dzis pierwsza furę dla Piotrusia dostaliśmy - z okazji moich zaległych urodzin! Taką, juz Wam chyba wklejalam:)

Ostatnia edycja:
Agawa ja też miałam w planach kupić wózek ciut poźniej tzn. za dwa tygodnie ale że u mnie cały czas jest jakieś zagrożenie tym wcześniejszym porodem to wolałam nie czekać. Zresztą tam gdzie ja kupiłam swój, ten model i kolor był dostępny od ręki ale jakby mi jednak nie przypasował to wolałam mieć tak z 6tygodni zapasu bo z tego co dziewczyny pisały w niektórych punktach się nawet tyle czeka więc wolałam nie ryzykować.

Ona ja luteine też brałam do 21/22tc i miałam odstawioną a teraz znowu od 3 tygodni muszę ją brać i pewnie już do samego końca...

Agaawa ja w domu nie jestem.. ja dalej w szpitalu.. czekam na obchod i na USG.. zobaczymy czy wyjde... ;-)
A lezaczek super..

Montana musze sie zabrac i to szybko bo czas ucieka, a juz nie dlugo polowkowe ;-) a nigdy nie wiadomo co bedzie pozniej ;-) a czuje sie nawet ok.. brzuszek rosnie, maluszki czuje czesciej, wiem ze sa tam i fikaja! ;-)

Szczerbatka ja wlasnie tak samo jak wyjdd to od razu zaczynam robic wyprawke..nie mam wyjscia.. wlasnie tak jak piszesz boje sie ze znow trafie do szpitala i bede musiala byc dluzej czy cos.. chociaz wiadomo oby nie.. musze sie zabezpieczyc ;-)

Czekam na obchod i na USG i moze wyjde do domku dzis.. ;-)

Dziewczyny - myślę, że wiele z Was może zainteresować ten temat - mam dostęp do Pampersów i mogę Wam zamówić w następującej cenie:

Pampers Newborn 1 - 43szt w cenie 16zł

(pozostałe rozmiary wkrótce podam ceny)

Jeżeli któraś jest chętna proszę na priv wysłać ile paczek i jaki rozmiar oraz swój adres do wysyłki a ja w odpowiedzi podam nr konta i koszt wysyłki ( w zależności od ilości paczek ).

Pampersy byłyby wysłane w ciągu 7 dni,

Nie pytajcie skąd taka cena ale potwierdzam osobiście, przetestowane na Gośce są to oryginalne pampersy, zapakowane fabrycznie :)

Esiek a ile kosztują normalnie w sklepie?? bo ja jeszcze nie orientowałam się w cenach pampersów.

Infinity - wczoraj moja babcia rozmawiała z moją babcią i ta jej powiedziała, że mojego dalszego kuzyna zona urodziła teraz w 37tc (poród naturalny) i dziecko ważyło 2200g i jest zdrowiutkie, więc rodzą się i mniejsze kruszynki.

Wczoraj maz odebrał moje wyniki krzywej cukrowej i wynik na czczo 86 po1h 117 a po 2h 104, wiec jest okey. Tylko znów mam niskie erytrocyty,hemoglobine i hematokryt (to ostatnie 30,7 norma u mnie napisano 36-47). Trochę dziwnie, bo brałam 2m-ce żelazo bo ostatnio te pozycje tez miałam niższe i teraz po lekach mam troche nizej niz zanim zaczelam brac dodatkowe zelazo... ZObaczymy co na to moj doktorek bo dzisiaj mam po poludniu wizytę

reklama
Esiek kuszaca propozycja.. :tak:

Syllkaa super ze wyniki wyszly super... ;-)

Czekam na USG i moze wyjde dzis do domu...
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry