Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam ten sam bujaczek :-)Olusia, Szczerbatka jak to dobrze, ze juz w domku jestescie. Jednak w domu najlepiej! Smerfeta - zostań juz na tym zwolnieniu. Korporacja to nie miejsce dla nas, a zobaczysz, ze z tygodnia na tydzien coraz ciężej. A co ty chcesz od kaczek? To nasza tradycja, ze kaczuchy karmimy, bo biedaki głodne są i nóżki im w tej wodzie marzną.Montana ale śliczne ciuszki. I chciałam Cie uświadomić, ze Ty juz nie 25 a 26 tydzien zaczęłaś! Hehe.... Ale masz mało kilogramów. Ja juz 7 kg na plusie i brzucholek ciazowy juz ładnie wystrzelił. Ale sie nie martwię, bo wczoraj od teściowej dostałam komplement, ze ciaza mi służy, bo ładnie wyglądam
) a wiecie jakie są komplementy od teściowych
Bziumelka śliczna fura! Ja tez wybrałam czerwoną. Ale my planujemy kupić w styczniu dopiero. No chyba ze obniżki świąteczne bedą. Bo jeszcze w grudniu malowanie mieszkania, potem wyprawkę od kumpelki musze odebrać, bo sie chce pozbyć i lozeczko od drugiej kumpelki odebrać, bo remont robią i wyrzucają, a potem ostatnie rzeczy mi tylko zostaną. A my dzis pierwsza furę dla Piotrusia dostaliśmy - z okazji moich zaległych urodzin! Taką, juz Wam chyba wklejalam
![]()