Bziumelka niezły klopsik, super :-) moja w 36 tc tyle nie mała ...
Syllkaa trzymaj się, musi być dobrze, a wyjście ze szpitala raczej nie ma nic wspólnego z nawrotem objawów - zakładając że się o siebie dba zgodnie z zaleceniami - czasami czy się jest w szpitalu czy w domy, komplikacje niestety nie ustępują, nie oznacza to jednak że stanie się coś złego, niekiedy krwawienia występują całą ciążę a maluchy są zdrowe ...
Liskka też mi się podobają te lampki, są na mojej liście ale musza na razie niestety zaczekać, tym bardziej że też nie wiem który kolor mi się podoba najbardziej pomimo że od wielu miesięcy się na nie gapię ;-)
Magda sny niby interpretuje się na opak więc spokojnie

a tak serio to mnie ta torba do szpitala a właściwie jej brak też stresowała ... a w mieszkaniu nadal mam bałagan i nie ubrane łóżeczko małej i nie rozłożone wszystkie rzeczy, niby mamy skończyć do końca ttygodnia oby zaczekała ;-)
Ja dzisiaj po południu mam wizytę, chyba ostatnią u mojego gina, strasznie się doczekać nie mogę bo ciekawa jestem czy w końcu dobijemy do tych magicznych 2,5 kg :-) a jutro KTG, mam nadzieję że wypadnie lepiej niż ostatnio bo tydzień temu mała tak szalała że tętno skakało strasznie ... no i tylko 1,5 tygodnia zostało, kiedy to zleciało, już tęsknię za ciążą
Dziewczyny, jeszcze jedno, na Allegro jak kupuje się przez ich aplikację mobilną (na telefon/tablet) to jest obecnie promocja (trzeba pobrać 'kupon' w ustawieniach swojego konta) minus 35zł przy zakupach z kategorii '
zabawki' za minimum 100zł. Ja skorzystałam i kupiłam sowę firmy Cloud B - ostatnio była rozmowa nt. tych wszystkich grających przytulanek ;-) Zamiast 115zł z dostawą zapłaciłam 80zł :-) więc sporo taniej. Tu jest dokładne info:
https://kupony.allegro.pl/