• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki mam pytanko ile Wasze dzieciaczki ważyły ok 27 tc?? Moja wczoraj czyli w 26t6dc 985g i tak patrze na neta i nie wiem czy nie za mało :sorry:, choć lekarz mówił ze dobrze, to jakoś świta mi że Wasze chyba więcej ważyły.

No i kosmetyki, artykuły higieniczne i apteczka zamówione ;) wolę dmuchać na zimnie. Oczywiście z gemini bo jak porównalam ceny chociaż tych majtow jednorazowych u nich w Rossmann i w hurtowni to wolę zamówić przez neta żeby mi do domu przywieźli i jeszcze oszczędzić ;)

Ewelina, z apteczki to praktycznie kupiłam tylko ten octenisept, gaziki, spray do noska i dla siebie tantum rosa ;)
Kosmetyki z ziajki oraz parafine i dla siebie te majty i podkłady poporodowe. No i się uzbierało ;)

Jeszcze dylemat co do torby ... mała walizka czy duża torba ;)

Cześć Dziewczyny!

Bziumelka ale córa juz duza jest. Gratulacje. :tak:

Kasik - ja tez miałam robione przepływy. Jakaś ściema. Ale poza tym to gratuluje! Szkoda tylko, ze sie jajcarz nie pokazał w całej okazałości.

Odebralam wynik glukozy. Na czczo 80, a ok dwoch godzinach 137mg/dl. Sporo chyba, patrzyłam w necie na ńormy, to do 140 jest norma. Kurczę ńie wiem, czy to ne za duzo mam. Zobaczymy co doktor powie w poniedziałek. Co myślicie? Mialyscie tak?

Infinity dzieki za info o przeplywach, zaczne od niedzieli znowu zmniejszac encorton, teraz biore 10 mg wiec jak zmniejsze o 2,5 mg do wtorkowej wizyty u mojego doktorka nic sie nie stanie.

Dziewczyny a ten Doppler to sa wlasnie przeplywy czy to jakis szczegolny rodzaj badania przeplywow? Lekarz mowil, ze jak bym poszla do recepcji i chciala umowic sie na Dopplera to by mnie po 30-tym tc umowili bo takie sa wytyczne.

Ostatnia edycja:
Mi w zasadzie też zostało zakupienie apteczki, kosmetyków dla malutkiej, a sobie musze kupić tylko koszule do szpitala, klapki. A gdzies za miesiąc czeka mnie pranie ciuszków.
Teraz w Kauflandzie są proszki i mleczka do prania LOVELA za 14,95.
Dziewczyny nie pamiętacie ile ważyly wasze maleństwa ok 27 tc??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry