• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powracam na ciężarówki ale tym razem w 6 tyg ciąży naturalnej :-) dziś widziałam zarodek i serduszko ❤. Ale oczywiście bez problemów nie jest bo jest duży krwiak i bardzo się boję... Dziewczyny cuda się zdarzają w lipcu urodziłam Hanie po ivf a teraz nieplanowany naturals... Szok nie do opisania. Narazie się nie cieszymy biorę leki i czekamy...
Gratulacje!!! Bedzie dobrze!!! A ty rodziłas przez cc czy naturalnie?

reklama
Infinity jutro piekny dzien dla Was sie szykuje. Utulisz swoja mala ksiezniczke :-) . Trzymamy mocno kciuki za porod. I jak tylko bedziesz w stanie daj nam znac po wszystkim :-) .

Lilka mega gratulacje. To jest prawdziwy cud. Postaraj sie przy krwiaku malo wysilac, choc wiem ze przy Hani jest duzo pracy jak to przy malutkim dziecku. Kciuki by krwiak sie wchlonal. Kurcze ale suuuuper :-)

Olusia z metformaxem nie pomoge bo nie wiem. To ten lek na cukrzyce? czy cos myle.

Infinity jutro Wasz piekny dzien! Trzymam kciuki! Odezwij sie jak tylko będziesz miała sile.

Lilka hoo! Ale nowiny! Gratuluje Mamuśka. To jaka bedzie różnica wieku miedzy Dzieciaczkami? Teraz odpoczywaj. Zycze spokojnej i nuuuudnej ciazy!

Infinity i ja trzymam mocno kciuki i z niecierpliwością będę czekała na relacje :tak:

Lilka ale niespodzianka! gratuluję :-D i trzymam mocno kciuki by krwiak szybko się wchłonął i byś mogła cieszyć się ciążą :tak:

Magda bardzo ładny kącik, a szafa jest super ciekawa :tak:

Agaawa ja też muszę wykombinować coś z niczego bo mam podobne mieszkanko, a nawet o 2 m2 mniejsze.... i też mamy duże łóżko, które można złożyć :) Póki co powoli robimy przegląd tego co zbędne i wyrzucamy zwalniając miejsce w szafach, na półkach. Zobaczymy jak nam pójdzie. Na pewno kupimy jakieś fajne pudła by postawić na górę na szafy by wykorzystać miejsce pod sufitem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry