• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

EwciaK chyba nie ma jakiegos sposobu na to czy sie uda czy nie . Ja przy drugim udanym podejciu bylam mocno wyluzowana wzielismy sobie z moim M. tablet i po transferze jak jeszcze lezalam w klinice to ogladalismy komedie :D a potem mialam dwa tyg. Urlopu i duzo odpoczywalam . Ogolnie mialam jakies dobre nastawienie i dobre przeczucie ze to sie uda. A za pierwszym razem zupelnie bylam przekonana ze nic z tego . Wiec trzymam kciuki , musisz mocno wiezyc w swojego kropka :D
A ja za pierwszym razem byłam pewna ze nic z tego, choć jakiś mały promyk nadzieji był, i była niespodzianka w postaci 2 kresek na tescie.

reklama
anulla, po CC nie musisz czekać 2 lata , wystarczy rok, chyba że masz inne problemy zdrowotne które cc może pogorszyć.

My też nie będziemy używać poduszki ani kołdry, tak jak napisała Emilia będzie spało pierwsze 0-3 miesiące w otulaczku a potem w śpiworku. Kupiłam na razie jeden który polecała jedna dziewczyna na forum (nie pamiętam nicka, chyba infinity), a potem jak wyrośnie to kupimy śpiworek.

Lisska, nawet jak rok, to już na program się nie załapiemy. Ale nie wiem jak to będzie. Im więcej myślę o porodzie, to dochodzę do wniosku, że jeśli będzie wszystko w porządku i nie będzie wskazań do cc, ze względu na zdrowie i życie dziecka i moje, to chyba u mnie poród naturalny będzie najbardziej bezpieczny. Niestety u mnie cc wiąże się z tym, że będę dochodzić do siebie ok miesiaca, a wiadomo, że przy dziecku nie ma zmiłuj i trzeba nosić itd. Wszystko okaże się przed samym porodem. Narazie pomyślę o szkole rodzenia. Po nowym roku chyba trzeba będzie już dzwonić i się zapisać.
Dobrze, że rodzimy w maju, to nie trzeba grubych rzeczy kupować:)

Ja chciałabym 2 dzieci w odstępie 2-3 lata (mam tu na mysli zajście w tym czasie). U mnie nie ma daty do ktorej musze podchodzić, mrozenie mam i tak tylko na 1 rok, wiec w maju juz bede musiała płacic za kolejny rok. Wiec cc mi roznicy nie robi bo i tak chce dluzej poczekac.

Infinity kciuk za Was!!! Wkoncu sie doczekałaś.

Lilka gratuluje naturalsa. A czy to nie zawczesnie po CC??

A u mnie tragedia przez 10 dni przytyłam 2,5kg tylko co najdziwniejsze nigdzie nie przytyłam... Tylko troszke w brzuszku ani tez nie spuchłam... Ja nie wiem o co w tym chodzi, jadłam mało tylko strasznie mam duze pragnienie. Czy to moze byc zatrzymanie wody w organizmie??

Anulla, dokładnie, fajnie ze w maju . Ale z drugiej strony my będziemy sie musiały zaopatrzyć w większe kurtki na zimę :-)

Ja bym chciała podchodzić do kolejnego ivf początkiem 2016 jeśli bedzie mi dany poród sn, nie chce dłużej czekać bo boje sie ze moje komóreczki juz migają rezerwa . A chcemy mieć przynajmniej 2 dzieci, a 3 to marzenie ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry