Anulla a ty nie podchodzilaś teraz z rządówki do IVF? Jakoś tak mi sie wydawało ze kojarzę Cie z Zakwalifikowanych ;-).
Magda fajna szafa, widać że pojemna
tak, tak ja podchodziłam. Ale żeby podejść drugi raz, to musimy zmieścić się do czerwca 2016. Ja rodzę w maju 2015 i nie wiem czy się wyrobimy. Zresztą, zobaczymy co los przyniesie. Może się zdecydujemy, a może nie. Jeszcze sama do końca nie wiem. Zależy jaki poród u mnie będzie.
Infinity, kciuki za Was dzisiaj. Czekam również na relację jak odpoczniesz trochę. Nareszcie utulisz swoją kruszynkę dzisiaj
Lilka, ale super, gratuluję kochana, wow - cuda się zdarzają;-) A po in vitro chyba łatwiej o naturalsik

Niech krwiak się wchłonie i będziesz mogła cieszyć się spokojnie kolejną ciążą

No i na długo nas nie opuściłaś :-)
Madzia piękny kącik dla malutkiej macie. My też mamy małe mieszkanie - 52m ale 3 pokoje i trochę małe. Ale osobny pokoik jest, tylko ciężko urządzić, bo mało miejsca. Literki śliczne są
Ja wczoraj byłam u koleżanki i obejrzałam łóżeczko jakie ma dla nas i nie muszę nic kupować. Wszystko ma do niego i mi odda. Tylko muszę kupić poduszeczkę i kołderkę. Dziewczyny czy Wy kupujecie kołderkę i poduszkę? Bo chyba maluszki nie bardzo mogą na poduszce spać?