• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milena87, witaj w tym wątku ! Masz termin w ten sam dzień co smerfeta :) Ja nie kupuje na razie ubranek 68cm, no chyba że jest coś ładnego na przecenie i nie mogłabym spać spokojnie że tego nie wziełam. Teraz skupiam się na bodach, pajacach, ciuchach domowych i takich do wyjścia na ulicę :-)

STYCZEŃ

1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Oktavi (15styczeń) córkaJagienka
4. Magda_7891
(19 styczeń) córka Zosia
5. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
6. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
7. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
8. ewelina.br (4 luty) syn Filip
9. Medalikara (14 luty) córka Helenka
10. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
11. montana8 (2 marzec) córka Zosia
12. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
13. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
14. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
15. Milena87 (1 kwiecień) synek
16. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
17. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
18. Kasik36 (10 kwiecien) syn
19. joasia2906 (10 kwiecień)synek Wojtuś
20. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
21. Liskka (12 maj) synek
22. Anulla28 (18 maj) córka
23. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
24. anula86@ (29 maj) córka

Aisa79, co tam u Was? Zaglądaj częściej !! :)
lilka_1986, A Ty na kiedy masz termin? wpiszemy Cię do kalendarza :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, ładne meble!

Trzymam kciuki za wszystkie ciezaroweczki "na wylocie", te leżące i te chodzące :)

A tak w ogóle to macie jakieś preferencje/wskazania co do porodu? Wczoraj byłam u lekarza (notabene zmieniłam prowadzącego) i na moje pytanie o poród zamilkł, a potem powiedział, ze jednak mój wiek jest wskazaniem do cc. "Zobaczymy później". Ja tam cc za bardzo nie chcę :/

Milena witaj :) Lista kwietniówek się powiększa:) Tylko majówki zostaną chyba w tym samym gronie, chybaże jakaś się jeszcze w krzakach ukrywa:)

Ja mam dziś dzień leżenia. Mąż nie pozwala mi wstawać, tylko do łazienki i jak już bardzo muszę. W sumie taka dzisiaj pogoda, że tylko leżeć i spać.
Dziewczyny na końcówce, jeszcze niedawno kompletowałyście wyprawki a już niedługo Wasze maluszki będą na tym świecie:) Jeszcze troszkę poczekacie a już zaczniecie się rozpakowywać, to od razu lista się skróci :-)

My kupiliśmy x-landera x-a bo jakoś mi się spodobał a chciałam coś lepszego z zeby spasowal do niego fotelik koniecznie z recaro"tu wybor meza bo recaro najlepsze i takie tam"
Tak wiec fotelik z recaro young profi plus z adapterem do isofixa bo skoro jest w aucie to niech juz bedzie wygodnie. Zabawa z mocowaniem na pasy przy kazdym wyjeciu dziecka troche mnie przerazala. A ja cos czuje ze będziemy bardzo mobilini a przy małym dziecku które często śpi fotelik często będzie zapinany do wózka.

Anulla, w kwietniu będzie wysyp dzidziusiow jak styczniu ;) Leż i odpoczywaj co masz do roboty ;) hihihi
Pogoda dzisiaj paskudna, ja objadlam się jak świnia i też leżę sobie.

Milena, my (no bardziej mąż ;) ) też chcieliśmy fotelik recaro pierwotnie, ale że wozki tako nie maja adapterow do recaro to kupiliśmy maxi cosi. Baza faktycznie wygodna sprawa ;) u nas się nie sprawdzi bo mamy schowki w podłodze w aucie i żeby nie kombinować z ich zaslepianiem to odpuscilismy.

Dziewczyny pytankp dużo przytyłyście ? Bo ja to 7 kg i tak trochę mało mi się wydaje. Choc nie powiem że z jednej strony to dobrze :) :p
Jeśli chodź o poród to lekarz nie widzi przeciwwskazań do porodu sn. Mam wade wzroku, wycięty Wyrostek normalne cięcie i laparo i dr powiedział że to nie przeszkadza.

reklama
Magda, ja tylko leżę i podjadam ciągle:) Narazie można sobie na to pozwolić. Jak się dzieciaczki urodzą, to nie będziemy już miały takich dni żeby cały dzień poleżeć:)
Milena, ja narazie przytyłam 3 kg, a na Twoim etapie ciąży to chyba mało 7kg. Aby dzidziuś przybierał na wadze, to będzie dobrze:) I mało do zrzucenia po porodzie. Ja jestem po kilku laparotomiach i lekarz powiedział, że lepiej dla mnie sn, ale ze względu na łożysko jeśli się nie podniesie to będzie cc. A poza tym sama będę się upierać przy cc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry