• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hahahaha ale mnie złapały ;)
Z drugiej strony to całą torbę papierosów to mój mąż z nerwów spali ;) tyle że już mu zapowiedziałam że jak wyczuje od niego fajki to go z sali wywale ;)

Kasik to chyba faktycznie "sprzedałam Ci" zgagę bo od wczoraj wieczora nie mam zgagi :szok: nie wiem jakim cudem, czy to po lekach homeopatycznych na moje katarzysko, które wczoraj dostałam od lekarki, czy może po tym kurcgalopie do przychodni mała się obniżyła i zwolniła żołądek... jak wróciłam brzuch bolał a mała mocno się kręciła... za to teraz częściej sikam :dry: A zgaga to takie palenie w żołądku i przełyku i może być razem z refluksem czyli cofaniem się treści żołądkowej (też niestety często to miewałam w ostatnich tygodniach). Ten *spam* jest paskudny skoro i u Ciebie wywołał zgagę. Może idź do lekarza aby przepisał Ci coś jeszcze bo czytałam na innym wątku, że póki co nie widać u Ciebie poprawy

Milena no witaj z powrotem ;-) Jakie imię wybraliście dla synka?

Finesse może w niektórych szpitalach są pampersy dla dzieci ale szczerze to jakoś w to nie wierzę. Na szkole rodzenia położna mówiła, by mieć 8 pampersów na dzień

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry