• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witaj Milena!

Nie martw sie wagą - ona raz rosnie raz stoi. Ja dzisiaj weszłam na wagę, myślałam, ze duzo przytyłam a tu zonk! Mam 9,5 kg od początku ciazy do przodu. I zmierzylam cm brzucha - 98 cm. Chyba nie jest zle. Ale przecież mały dopiero teraz najwiecej tyje wiec moze i ja przybiore, kto to wie?

Witaj Milena87 też Cie pamiętam z Zakwalifikowanych :-). Co do wagi ja ważyłam się w środę i było 8kg na + czyli 62 kg ;), też mnie martwiło na początku ze waga tak wolno rośnie, ale najważniejsze ze maluszek ma odpowiedną wagę. A w pasie na wysokości pępka mam z rana 96cm a wieczorem po całym dniu jedzenia 98cm hihi.
Liska kochana jak już dziś tak edytujesz tą listę to proszę zmień mi datę na 26.02 ;-), ostatnio po wizycie zapomnialam napisac.

Dziś moje dzieciątko w nocy mnie obudziło bo najpierw się wierciła i przeciągała, a na koniec dostała czkwawki z 10-15 min hihi. Wiec prawie godzine nie spalam bo nie moglam zasnąć od tych kopniaczków.
Zamówiłam sobie dziś torbę do szpitala z Decathlona, no i jak przyjdzie to chyba czas zacząć się pakować. Lepiej żeby torba była juz przygotowana.
Dodatkowo dokupiłam dziś rzeczy do apteczki, jeszcze jedną koszulę do karmienia (w sumie mam 2), klapki do szpitala i mogę śmiało stwierdzić że mam juz wszystko :).

Ostatnia edycja:
Pozmieniane :-) No problem. Jak się rozpakujecie styczniówki to lista się nieźle skróci ... Czekamy na jakieś czerwcówki :-)

STYCZEŃ

1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Oktavi (15styczeń)córka Jagienka
4. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
5. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
6. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
7. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
8. ewelina.br (4 luty) syn Filip
9. Medalikara (14 luty) córka Helenka
10. Genna (20 luty), syn Franuś
11. montana8 (26 luty) córka Zosia

MARZEC
12. Agaawa
(3 marzec) syn Piotruś
13. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
14. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
15. Milena87 (1 kwiecień) synek Nikodem
16. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
17. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
18. Kasik36 (10 kwiecien) syn
19. joasia2906 (10 kwiecień)synek Wojtuś
20. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
21. Liskka (13 maj) synek
22. Anulla28 (18 maj) córka
23. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
24. anula86@ (29 maj) córka

LIPIEC

25. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec/1 sierpień)

Ostatnia edycja:
Smerfeta chyba sprzedalas mi zgage :( Nie wiem dokladnie jakie to uczucie bo nigdy nie mialam ale przypuszczam, ze to to. Czuje igly w przelyku i tak jak bym byla za mocno najedzona i mialoby mi sie ulac ;) Mysle, ze to efekt syropu *spam*, wypilam juz cala butelke od wtorku a dzisiaj zaczelam kolejna. Na jedno pomaga a drugie wywoluje :(

Milena87 a moge zapytac gdzie kupiłas ten x lander xa i co miałas na wyposazeniu i ile dsłas?? bo mnie sie ten wozek tez podoba i mysle nad zakupem ale chyba skocze do czestochowy po niego:/

ja przytyłam dopiero 4 a jestem w prawie 28 tc ale tak malo bo mam cukrzyce ciazowa:/

wlasnie a propo torb do szpitala to w co sie pakujecie?? w jak duze torby?? bierzecie dwie czy duza jedna...nam polozna mowila bywziasc taka walizke na kolkach ale jakos tak dziwnie chyba z walizka...

aha i czy kupywałyscie od razu do lozeczek koldrę i poduszke czxy nie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joasia, co do torby to mam przygotowana taka zwykła torbę (wielkości chyba podręcznego bagażu) nie walizkę bo jakoś mi tak głupio z walizką było. Dodatkowo mam spakowana torbę od wózka w której mam ubranka dla niuni, pampersy i mokre chusteczki. Nie byłam wstanie zmieścić wszystkiego do jednej torby ;) szczególnie pampersów a pakowalam chyba ze 4 razy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Joasia ja kupiłąm taką torbę sportową do szpitala, chyba 54 cm długości 40 litrów, jakoś tak. Myśle ze spokojnie się zmieszczę w nią, bo mam mieć rzeczy tylko dla siebie. Wiec biorę 2 koszule do karmienia, stanik do karmienia, szlafrok, podpaski, podkłady, kubek,art do higieny hmm myśle ze jak jeszcze coś zmieszczę to jednak wezmę dla mojej Zosi troszkę ubranek, bo tak jak dziewczyny pisaly co swoje to swoje a nie szpitalne. Do szpitala mam niedaleko, więc wrazie jakby coś było jeszcze potrzebne to M dowiezie.

Ja juz kupiłam kołdrę i poduszkę, ale dlatego bo byla fajna cena jakoś jesienią w biedronce, ale na początku malutka bedzie leżeć na poduszce klinie i przykrywać ją bede kocykiem :).

Mam pytanie odnośnie ochraniacza do łózeczka, czy prałyście go? Mam nowy ze sklepu, no ale nie wiadomo ile rąk go obmacało, z drugiej strony boje sie ze sie zniszczy w pralce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry