• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelina, mi na szczęście nie puchna aż tak mocno nogi i ręce. Pierścionkow co prawda nie mogę nosić bo cisną tylko obrączkę zakładam jak gdzieś jedziemy i to nie zawsze. Mamy ten plus że jest zima, latem na pewno bardziej się puchnie.

reklama
Magda ja cała ciąże czułam się super a teraz to dramat. Czuje cały cięzar dziecka na miednicy i biodrach, bolą mnie przez to strasznie, sikanie mnie zameczy, już mam dosyć ogladania kibla bo żesz ile można :-D Ogólnie to boli mnie całe ciało, już chyba jest zmęczone ciąża a tu trzeba zbierać siły na poród. Tez cały gdzies chodze i robie ale w ciagu dnia musze miec min. 1 drzemke. Jutro jedziemy na ostatnie zakupy w tym do ikei, leroy marlin, na rynek. Robimy zapasy i pewnie jakies kopytka, pierogi aby zamrozić a poxniej miec cos na szybko do jedzenia,

Co do puchniecia stop i dłoni to kostki delikatnie, dłonie prawie wcale ale już od 3mc nie nosze ani pierscionka ani obraczki, chociaz sie mieszcza ale wole nie ryzykowac.

Szczerze to chciałabym już urodzić.

Bziumelka, to naprawdę już zmęczone ciało jak wszystko cię boli. Moje drzemki źle się kończą bo np przed wczoraj położyłam się po obiedzie o 14 a wstałam to po 17 było. Potem w nocy spać nie mogę.
W poniedziałek wizyta u dr jeszcze. Chciałabym też już urodzić, to wyczekiwany na jakieś oznaki jest męczące...

No dziewczynki niezle juz koncoweczka :-) . Fajne przy koncowce jest to ze nie trzeba sie az tak oszczedzac :-) . i ze mozna sie poprzytulac z mezem, och tego to mi juz brakuje :-). Ciekawe kiedy moje dziecie kochane przyjdzie. Mam nadzieje ze wytrzyma do 37 tc. Ogolnie cala ciaze tez czuje ie swietnie, az zaluje ze nie trwa ona dluzej :-D, nawet teraz mimo skracajacej sie szyjki nic mnie nie boli energi mam mnostwo. Rece i nogi mi nie spuchly jeszcze, obaczka jak byla luzna tak dalej jest hehe. Dzis pierwszy raz dostalam od mojej cory w pluco heh dziwne uczucie.

Montana
Dziękuję ze pytasz :-) ja czuję się średnio najgorzej jest po południu do samego wieczora a przy Hani musze latać. Jakoś daje rade ale już mam dosyć i nie mogę się doczekać magicznych 12 tyg bo wtedy podobno wszystko przechodzi. A i nie wiem kto nazwał mdłości porannymi.

Witam dziewczyny. Może mnie ktoś pamięta z watku"zakwalifikowane.." i "iui w walce..." jakoś odpuscilam forum czasami tylko czytalam.
Termin mam na 1 kwietnia i będę mieć synka. Postanowiłam się dołączyć na ten wątek bo oprócz wózka i fotelika nic jeszcze nie mam i szczerze nie wiem od czego zacząć :) na pewno jak na innych wątkach będziecie bardzo pomocne.

Widzę że byl tu temat remontu pokoju. Ja malowalam farbami od bekersa i są fajne i nie śmierdzą bo np. Dulux ma cos charakterystycznego w zapachu ze drapie w gardło. Ja to mam sajgon w calym domu mam rozwalona łazienkę, meble do kuchni zamówione, salon rozgrzebany, gotowa jest tylko sypialnia a biura narazie wogole nie będziemy ruszać bo nie zdążymy.

reklama
Smerfeta, ja dziś zrobiłam przegląd jeszcze raz ubranek i muszę tylko kupić z 3 szt pajaców i też mam dosyć. A tych następnych mam malutko, więc w rozmiarze 68 to czekają mnie spore zakupy. Chybaże szwagierce powiem, żeby takie kupowała, bo się uparła, że będzie nam trochę ubranek kupować. Ale myślę, że to na spokojnie przyjdzie czas. Najważniejsze, że są te pierwsze ubranka:) Acha i dziękuję za listę, bo dopiero wczoraj odczytałam. Przeraża mnie ilość rzeczy do kupienia.

Anula podeślesz mi te listę ? Była bym wdzięczna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry