• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik ale piekne mebelki, napatrzec sie nie mogłam. Szkoda, ze my nie mamy pokoiku dla dziecka.

I wozek tez piekny Smerfeta. Moj jest mocno ciemny niestety, ale za to w dobrej cenie. Mężu za to zadowolony, bo on chciał czarny:)

reklama
Medalikara ja jeszcze nie miałam wymazu na GBS, mam nadzieje ze na nastepnej wizycie lekarka pobierze wymaz. A wizyte mam za 1,5 tyg. Hmm a ten wymaz to z pochwy czy odbytu :confused:

Asica1987 no właśnie napisz nam czy jestes po ivf, i ktory to dpt. a także ilu dniowy zarodeczek. Najwazniejsy jest przyrost bety.

Lilka-1986 jak sie czujesz??

reklama
Kotuska wspolczuje diety, mam pare osob w moim otoczeniu, ktore maja cukrzyce wiec znam ten bol. Moj M w ogole nieprzestrzega diety, jest na tabletkach ale chetnie przeszedlby na insuline. U niego alkohol znacznie mu obniza cukry i zawsze w weekend sie smieje, ze musi cukry zbic ;) Moja pracownica natomiast bardzo przestrzega diety i ma super wyniki, lekarz zawsze ja bardzo chwali. Nie je nic macznego typu pierogi, makarony itp. Chleb tez tylko razowy, zero ziemniakow, dlatego zrezygnowala z zup, wszystko bez panierek, duzo warzyw, malo owocow. Jak ma ochote na ciasto lub cukierka to stara sie zjesc do godz 12-tej, wtedy wie, ze spali w ciagu dnia. Wieczorami podjada suszona zurawine. Duzo cwiczy i bardzo schudla ale to zupelnie inna bajka niz w ciazy.

Medalikara ja jeszcze troche wydam na wozek i to koniec z szalenstwami ;) ciuszki mam po chrzesniaku wiec kupie tylko kilka a reszte rzeczy mam zamiar kupowac ze sredniej polki cenowej. Zreszta porownujac do cen lozeczek po kilkanascie tysiecy, do ktorych ostatnio ktoras wstawiala linka to wcale tak nie zaszalalam ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry