• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anulla ja nie mam pojecia jakie mam lozysko, musze koniecznie zapytac doktorka za 2 tygodnie.

Joasik meble niestety sa drogie, moj zestaw wyniosl 5 tys ale mam nadzieje bedzie sluzyl pare lat, wymieni sie tylko lozko. Patrz dobrze opisy aukcji bo to co na zdjeciach odbiega od rzeczywistosci. Ja tez myslalam, ze to zestaw ze zdjecia a okazalo sie, ze z 5 rzeczy sa tylko 3 i na dodatek szafa 1-drzwiowa a nie 2 itp. Ja mam kremowa kanape, ktora po rozlozeniu zajmuje tylko 140x200 wiec ja wstawie do pokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
Sylka, dlatego postanowiłam leżeć jak najwięcej i mam nadzieję, że uda mi się donosić ciążę. Mam nadzieję jeszcze, że będę miała to szczęście i łożysko się podniesie. Ale u mnie zawsze coś pod górkę, więc nie wiem jak to będzie. I jeśli za miesiąc nie będzie poprawy, to wyprawkę trzeba będzie szybciej szykować.

Smerfeta a Ty masz juz zamowiony wozek a ja nie moge sie zdecydowac na kolor - bialy czy ecru. Pokoj bedzie ecru z brazem ale wozka tam wstawiac nie bede bo zamierzam go w ogole nie wnosic do mieszkania, tylko zostawiac na ocieplanej werandzie ale jak bedzie wyjdzie w praniu ;) Na jaki wozek w koncu sie zdecydowalas? Dawaj zdjecie albo linka.

Ostatnia edycja:
Kasik mam tylko wózek, ubranka i 2 smoczki ;-) Jeśli chodzi o kolor wózka to stwierdziłam że wezmę taki za którym zawsze odwracałam oczy, czyli jasny beż z brązem. Wcześniej martwiłam się, że będzie się brudził itd więc trzeba by jakiś ciemniejszy, ale przecież nie można żyć takimi kategoriami ;-)

Anulla słuchaj Syllki i do czasu ustabilizowania się sytuacji dużo odpoczywaj, dasz radę, my to wiemy :tak: Ja też muszę szykować szybciej wyprawkę bo 11 lutego mąż będzie miał operacje kolana i będzie unieruchomiony :baffled:

Sylkkaa trzymam cały czas kciuki za Kubusia :tak:

Edit: Kasik, tu jest link do strony producenta: - JUMPER LIGHT : Jumper LIGHT zestaw 2w1 kolor tak jak pisałam - beżowo - brązowy :)

Smerfeta mi tez wszyscy odradzaja bialy bo bedzie sie brudzil ale on bedzie z ecoskory wiec zawsze mozna przetrzec ;) Tak sobie mysle, ze skoro pokoj bedzie ecru to wszystkie dodatki typu kocyki tez beda ecru z brazem wiec moze zdecyduje sie na ecru. Strasznie niezdecydowana jestem w tej ciazy ;) Twoj wozek bardzo ladny, kolor tez super bo moj ;)

Kasik, będzie śliczny pokoik ;)
Trudny wybór z kolorem.

Emilia, nie dziwię się ;)

Ja mam całą teczkę przygotowaną po kolei od pierwszych wizyt i badań bo w stresie to zapewne zapomnę ile mam lat ;)

Teresa ciekawosc to pierwszy stopien do piekla a wyczytalam na innym watku, ze jestes wierzaca ;)A tak serio to napisz cos o sobie, jaki jest u Was problem, jak dlugo sie staracie, gdzie sie leczysz itp. Jak bedziemy umialy to pomozemy. U mnie udalo sie za 3 razem :)

reklama
Smerfeta super wózek wybraliście i kolor bardzo ładny:)
Kasik mi na pierwszych prenatalnych napisał lekarz, że jest całkowicie przodujące. Teraz lekarz mówi że jest brzeżnie przodujące. Ale sama nie wiem jak z tym jest do końca, więc teraz na każdej wizycie będę o to pytać. A dziś lekarz stwierdził, że sama mogłabym ciążę prowadzić, bo tyle wiem i ciągle zadaję pytania, o których inne pacjentki w ogóle nie myślą. Ma ze mną ciężko, ale to moja kasa i moje dziecko więc mam prawo pytać. Zapytaj lekarza o łożysko, ale skoro nic nie mówi to pewnie jest w porządku.
Sylka mam nadzieję, że Kubuś szybko zacznie ładnie jeść i przybierać na wadze i wyjdzie do domu:)
Emilia, już niedługo przytulisz swoją kruszynkę, fajnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry