• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Joasia już chciałam dopisywać instrukcję ;-) chyba należy wkleić link do "Wariant 1 - podaj adres URL obrazka z innej strony: " prawda?

Liskka tabletki to pikuś, syropek gorszy ;-)

Dziewczyny wy jestescie udane... ;-) ale faktycznie tez przeczytalam papierosow... he he

Mnie zgaga meczy od bardzo dawna, glownie wieczorami, jakas masakra....

Milena no witaj z powrotem
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=

A ja spedzilam popoludnie z kolezankami i od razu mi lepiej...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
he he skakaly nade mna a ja siedzialam... nie pozwolily mi wstawac ani nic... fajnie bylo....
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Finesse, tak jak Smerfeta pisze może i gdzieś dają ale raczej wątpię. U mnie trzeba mieć, jeśli by np zabrakło to można podejść do położnej i dadzą ale po jednej sztuce wydzielają.

Oj zgaga ;) najlepsza mocno paląca parę minut po północy przeważnie :)

Olusia, to się rozerwalas troszkę i fajnie ;)

Smerfeta to dziekuje Ci bardzo za zgage, kurcze nie moglas czegos przyjemniejszego mi w spadku przekazac? ;) Jak do wtorku mi sie nie poprawi to ide do rodzinnego.

Dziewczyny co mozna brac jeszcze na przeziebienie oprocz prenalanu? Domowe sposoby nie pomagaja :(

ale sie uśmiałam z tych papierosów/pampersów :D wyszło niezle . a ja po ostatnich zakupach w ikei i wreszcie kupilam staniki do karmienia w kapp ahl .
mężu zabrał mnie na kolacje było bardzo miło w sumie.teraz bedzie sie ciezko wyrwac. a.jak rachunek.placil to kelner dal mu prezencik dwie piłeczki antystresowe ze slowami wkrotce sie panu przydadzą :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry