• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia trzymam kciuki i mysle o Tobie, u mnie w dwunastym tyg bylo juz wiadomo, ze to chlopiec... Niestety w 13stym poronilam, ale wierze, ze tym razem sie uda! Dzisiaj liczylam kiedy wypadalby by porod i wychodzi na 10.09 w urodziny meza:)))

reklama
Hej! Ja po usg. Jest ok. Teraz pobrali mi krew i czekam w kolejce do genetyka. Uffff.... Trafiłam do mojej koleżanki. Nie chciałam jej wcześniej fatygować i prosić, żeby ona mnie przyjęła ale się udało. Sznurki , ja bym na policję z tym poszła.

tak, wiem, ze to wariatka.. ja staram się wogole nie reagowac, ale to akurat we mnie trafiło!
ona żyje naszym życiem, wiecznie interesuje sie co u nas , co robimy.. no poprostu psychol!
jezeli to się powtorzy to pojde na policję.

Zresztą dziś skupiam się na usg o 16.20 ;-)
ważne dla nas usg serduszkowe
i już z Męzusiem nie możemy się doczekac!
no i ciekawe co z tym drugim pęcherzykiem..

sznurki- trzymam kciuki za usg serduszkowe! bedzie dobrze! a z ta byla meza to wlasciwie nie musisz czekac do nastepnego razu, bo dlaczego ma wam psuc radosc swoimi gorzkimi zalami? jak masz te smsy to zalatw te sprawe, albo lepiej- mezowi to zlec.
misia- ale fajny masz zawrot glowy z tymi swoimi mezczyznami. maly chlopiec tez bylby ekstra, pewnie dziadek i maz by sie bardzo ucieszyli.. ale zycze Ci zeby bylo po Twojej mysli:-)
trzymam kciuki za wasze badania!

Ale Wy dziewczyny wcześnie wstajecie!

Witam wszystkie nowe dziewczyny - w kupie raźniej :-)
Ja dziś czuję się trochę lepiej - ale nadal zalegam w łożku i odpędzam wszelkie wirusy gdzie się da. No i muszę zająć głowę czymkolwie, żeby nie myśleć za bardzo o jutrzejszym usg...

dziewczyny a próbowałyście kiedys tego syropku dla kobiet w ciąży *spam*??
podobno super! więc tak pomyślalam sobie o tych was co walczą z przeziębieniem..
;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry