• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate ja też mam jutro wizytę na godz. 9 a Ty?? Mi także widoczne mocne 2 krechy wyszły dopiero 17 dpt gdzie beta wynosiła 510.

Misia piękne są wózki Emmaljunga, słyszałam, że bardzo wygodne do dzieciaczka. Przejeżdżam obok ich sklepu firmowego codziennie jak jadę i wracam z pracy. Jak stoję na czerwonym świetle to przyglądam się wystawie wózków. Ten biały, który pokazałaś bardzo mi się podoba, zawsze kręci się na podeście na wystawie :-)

reklama
Witajcie, mi się zupełnie inne wózki podobają, takie bardziej kolorowe na dużych retro kołach. Po raz setny wybrałam już model dla siebie, ale mąż się śmieje, że do porodu zmienie zdanie jeszcze z 10 razy;-) Miłego dnia!

No np coś w tym stylu: 1roz.jpg

paris35.jpgparis40.jpg1.jpg
kolory takie jak te 3 pierwsze- mężowi najbardziej ten ostatni się podoba, ale na tych kołach z ostatniego zdjęcia;-) Nie jakiś super firmowy jest, ale wydaje się być stabilny i wygodny, no i w miarę lekki. A kosztuje niecałe 1000zł. Chociaż te skrętne kółeczka też mi się podobają, tylko nie wiem jak z nimi jazda po śniegu.

Ostatnia edycja:
Aisha - Bardzo fajny - wygląda, że chyba jest na paskach, więc będzie wygodny. A ma funkcję spacerówki w tej cenie 1000 zł? Wygląda jakby można mu zmienić górę.

Aisha bardzo fajne wózki. Niestety ja jako podwójna mama nie mam aż takiego fajnego wyboru. Generalnie podwójne wózki są na piankowych kołach i albo są bardzo tanie albo bardzo drogie. Mam zagwostkę.

Przy pierwszym dziecku zachowałam się idiotycznie. Kupiłam wózek kierując się tylko tym, że podobał mi się materiał, bo był śliczny niebieski w przesłodkie króliczki. Potem męczyliśmy się z tym wózkiem 3 lata. Był ciężki i sztywny.
Super prowadzi się wózki na paskach i pompowanych kołach.
Miałam od kolegi na działkę taki strasznie stary wózek - i wszyscy go uwielbiali.
Sportówkę kupiłam gracco na takich małych kółkach - to był też koszmar. Terterterter.... i problem z jazdą po piasku czy błocie.
Madzialenek - a będziesz może oglądała emmaljungę w tym sklepie? Jestem ciekawa jak się ją prowadzi, a u nas nie ma w sklepie, bo sprowadzają na zamówienie. Myślę, żeby sobie spróbować upolować taki wózek na allegro., ale nie chciałabym się wkopać, jak wtedy z tymi "króliczkami".

Misia poczytaj sobie opinii w necie o wózkach EMMALJUNGA. Jeżeli chcesz to mogę podjechać do sklepu i popatrzeć na te wózki jednakże wolałabym abyś nie sugerowała się moją opinią. Z tego co wiem to są one dość ciężkie. Ja zdecyduję się na pewno na wózek X-LANDER-a z obrotowymi kółkami, pompowanymi. Moje 2 koleżanki mają, sama prowadziłam te wózki i twierdzę, że są bardzo wygodne.
Wklejam Ci link z opiniami:
Opinie o Emmaljunga Smart Duo Combi Emmaljunga - bangla.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry