• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No tu jest i głeboki i spacerówka i fotelik :tak:, wiec cena jest super. Pompowane koła oczywiscie, duze, wiec stabilnie i mniej trzęsie u dzidzi. dość ciezki chyba, bo 16kg waży,amortyzatory, koła z łozyskami, przekladana rączka z ekoskóry, moskitiera, folia przeciwdeszczowa i na fotelik tez, no taki jaki powinien w sumie być, pełny komplet,skłąda sie też fajnie, w sumie do każdego auta wejdzie, mam nadzieję, że się sprawdzi.:) Ale co kto lubi, no :) Jeszcze mi się czarno-białe podobają.

No wózki dla bliźniaków to już wyższa szkoła jazdy:)

Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak wczoraj byłam oglądać wózki i właśnie mój typ to x-lander x-move super się prowadzi, łatwo składa, zajmuje wtedy bardzo mało miejsca i łatwo wpina się gondolkę czy spacerówkę i chyba go wybiorę, kolorów mają tylko 6 ale pani w sklepie mi powiedziała że w marcu ma się pojawić nowa gama kolorystyczna. Aaaaa i można kupić gondolkę i spacerówkę w różnych kolorach :-)

Sprawdziłam gdzie jest ten sklep. My sobie chyba sami kiedyś tam podjedziemy jak pogoda będzie lepsza, bo rzeczywiście trzeba samemu się przymierzyć do niego. Od nas to w sumie 2 h drogi, a zakup na trzy lata.
Aisha - mnie się wydaje, że Twój wózek to rozsądny zakup.

Dziewczyny muszę wam powiedzieć, że X-lander jest bardzo twardy. Nie ma ani amortyzatorów ani pasków. Nadaje się tylko na równe miejskie chodniki. Moja sis przerobiła dwa i ja się tez nimi najeździłam i wiem co mówię.

Marcysiowa poprzednie modele x-landera nie miały amortyzatorów ale ten najnowszy x-move ma na wszystkich kołach, co do pasków to nie wiem ale jak znam życie to chyba wygody żadnego wózka to my w sklepie nie sprawdzimy... niestety najlepsze opinie mają te które kosztują naprawdę dużo. A ja im więcej na temat wózków czytam tym głupsza się czuję:zawstydzona/y:

Madzialenak - ja też jutro o 9 oglądam moje szkraby :tak:
Jeśli chodzi o wózki ja mam taki mętlik w głowie, że masakra. Z jednej strony chciałabym, żeby był jak najwygodniejszy dla maluchów, ale z drugiej strony, żeby spacer nie był jakimś koszmarem - zwłaszcza, że mieszkamy na 7 piętrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry