• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę ze temat wózków wciaz aktualny. Ja jak się staraliśmy to oglądałam wiele wózków. Z całej tej masy wybrałam sobie jeden. Niestety nie "najtańszy" ale stwierdziłam ze na innych rzeczach zaoszczędzę a go kupie. Jak to zwykle bywa jak juz jestem w ciazy to go kupić nie moge bo jest pojedynczy a i kasy po procedurze nie mamy wiele. Teraz staram się określić jakie cechy są dla mnie najważniejsze i szukam kompromisu. Te tansze troche wózki nie są takie zle. Po prostu te drogie są ślicznie pokazane.

reklama
Witam kobietki

Dzisiaj 28 dpt widziałam i słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa. Coś pięknego, Boże nie potrafię tego opisać, było cudownie.

Dziękuję Wam dziewczynki za ciepłe słowa i kciuki :tak:

Madzialenak, a nie mówiłam! :) super, super!

A ja dziewczyny dziś to bym się nie budziła, jak zawsze koszmary, tak dziś?>- jeeeeeju! Byłam w Paryżu, leciałam samolotem, kupowałam pamiątki, byłam gdzieś nad oceanem atlantyckim, w Egipcie (chyba), w Lublinie, jjjjjjeeeeeeju jak ja uwielbiam podróże!!!!! Aż żal było się obudzić!!!!! Ja tam chcę!

Madzialenek - cudowna wiadomość!
Aisha - oj tak to i ja bym sobie pośniła :-)
Zadzwoniłam do przedstawiciela emmaljungi u nas w mieście. Nie mają nic do pokazania, bo właśnie zmieniła się kolorystyka od 2013 i czekają, żeby przywieźli im nowe modele. Umówiłam się na przyszły tydzień. Poczytałam opinie porównawcze i jednak większość osób, które miały więcej wózków, preferują tę emmaljungę. Niezaprzeczalnie same plusy zbiera ten wózek za jazdę w terenie.
Marcysiowa - a mnie się wydaje, ze ja ciągle tylko wózki dla bliźniaków widzę :-)

dziewczynki, trzymam kciuki za wyniki waszych dzisiejszych usg! madzialenek- gratulacje :-D
marcysiowa, lilonka, ja tez nie wiem co z wozkiem zrobic, rozmawialysmy juz o tym na forum blizniaczym, jednak trzeba wejsc do sklepu i taki wozek zobaczyc w realu- jak sie go sklada, jak sie zmiescic w windzie, itd. zostawiam to sobie na nastepne tygodnie, teraz wlasnie remont trwal u nas w weekend, wiec nie bylo mowy o zadnym shoppingu.
jestem dzis zmeczona, brzuszek juz jest wielki a ja sama chuda, co to bedzie za kilka miesiecy?????

Madzialenak - gratuluję kochana :tak:

u mnie po wizycie - takie mieszane uczucia. Maluchy kopią, serducha jak dzwony. Ale pojawiła się spora różnica w wadze - Zuzia 586 g, a Maciek 816 ( poprzednio było 317 i 366). Trochę mnie to niepokoi, że Zuzinek taki malutki. Ale zobaczymy co i jak na następnej wizycie.

Marcysiowa - ja od oglądania wózków mam taki potężny bol głowy, że masakra. Chyba będę nosić maluch na rękach ;-)

Madzialenak i po co Ci stresy były? Mówiłam ze wszystko w najlepszym porządku bedzie. Gratuluje!! To teraz powiedz na kiedy mniej więcej wychodzi ci termin porodu.

Lilonka, Kretowinka i Misia - ja mam tak dość szukania wózka jak zawsze o nim marzyłam. Do tego w tym pipidowie w którym mieszkam nie ma żadnych sklepów z markowymi wózkami. Są tylko te najtańsze do obejrzenia typu za 300zl. Chyba do Wawy bede musiała się wybrać coś zobaczyć. Chociaż wcale mi się to nie uśmiecha.

Marcysiowa - ja byłam w kilku Smykach we Wrocławiu i w Ascocie i powiem Ci, że wózki bliźniacze można było policzyć na palcach u jednej ręki. Jeszcze spacerówki są wystawione, ale już takich z gondolkami to były raptem 2. Jeden to był Emmaljunga Double - masakra - nawet pustego nie byłam w stanie podnieść, a gdzie jeszcze maluchy. A drugi to Zoom - próbowałam pojeździć po sklepie i raczej kiepsko szlo kierowanie.

Właśnie to mnie martwi Lilonka. A jakiś trzeba kupić. No i nie chce płacić za niego jak za auto. Dlatego liczę na to że inne forumki będą kupować i wystawiać opinie.

reklama
Hej dziewczyny, ja juz po usg u mnie tak sobie i jeszcze nardzoej mnie to usg zestresowalo, babka dlugo szukala, juz nawet chciala stwierdzic ze brak pecherzyka, ale po jakims czasie zobaczyla kropke, byla bardzo sceptyczna i powiedziala, ze jesli to pecherzyk to jest bardzo malutki:( dzisiaj moj 18dpt po wizycie poszlam od razu na bete, wyniki dopiero jutro:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry