• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate nie martw się, ja pierwsze USG po becie miałam w 5 tygodniu i 5 dniu jak dobrze pamiętam i był pęcherzyk z maleńką ledwo widoczną kropką, nawet jak to wydrukowała to nie było widać żadnego zarodka. W 6t6d był maluch ale jeszcze bez serduszka, dopiero pod koniec 7t pojechałam na kolejne USG i wtedy biło jak dzwon. 3mam kciuki, staraj się nie zamartwiać, wierz w swoje maleństwo ile sił! A jeszcze przed usg wyszło, że beta źle przyrasta, więc wiedziałam co mnie czeka, bo poprzednio też tak było i skończyło się na pustym jaju płodowym, a okazało się, że albo laboratorium się pomyliło, albo maluch się później zagnieździł niż przypuszczaliśmy. to był stres! ale teraz Madzia urosła i jest silna i nadal mocno w nią wierzę! No i moja dr była czujna, bo progesteron był ładny i kazała powtórzyć badania..No i pięknie betka przyrosła:blink:

Lilonka,no ja też slyszałam, ze dziewczyny są słabsze, mniejsze,drobniejsze. Kiedy kolejna kontrola? Nie martw się, mała jeszcze dogoni braciszka!

Ależ się wkur....am! wrrrrr! Mamy takiego listonosza, który ma jakieś chore nogi i zawsze prosi, żeby zejść na dół do niego. moja paczka, więc telepię się z tym brzuchem na dół, żeby Pan się nie przemęczał, chcę być po prostu miła. i co? Schodzę cholera a jego nie ma! no ja pierdzielę! I znów telepać się na 3 piętro! wrrr! Jak mi zostawi awizo, bo ma zwyczaj tak robić jak ktoś nie zejdzie, to zrobię im taką awanturę, ze się nie pozbierają. Wrrr!

Ostatnia edycja:
Kate...spokojnie...u mnie tez w 18dpt byl maly pecherzyk, lekarz go widzial i dostalam zdjecie usg, jak chcesz to ci przesle, zobaczysz jakie "to" malutkie wszystko bylo u mnie, potem mialam usg w 21dpt i juz byl fajny spory pecherzyk z tym zoltkowatym czyms:-p, no i 28dpt juz serduszko bylo i bilo, wiec spokojnie. teraz stres to w ogole nie wskazany jest..poczekaj na wyniki bety, bedzie ok...ja w 17dpt mialam bete 1361

ale fajne te wozki...ja tez chetnie bym sie poogladala juz powoli za czyms takim, ale ja nadal nie wierze, ze w ciazy jestem...a moze troche sie boje, zeby nie zapeszyc...:dry:

Kate...za pierwszyn razem nawet mi nie mierzyl dr, bo to bylo w szpitalu przez plamienia i chyba mu sie nie chcialo takiego malego mierzyc;-) na prawde to byla kropka...18dpt nie bylo widac u mnie jeszcze tego zotkowego....wiec spokojnie, ja mysle, ze u ciebie jest dobrze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry