Kate nie martw się, ja pierwsze USG po becie miałam w 5 tygodniu i 5 dniu jak dobrze pamiętam i był pęcherzyk z maleńką ledwo widoczną kropką, nawet jak to wydrukowała to nie było widać żadnego zarodka. W 6t6d był maluch ale jeszcze bez serduszka, dopiero pod koniec 7t pojechałam na kolejne USG i wtedy biło jak dzwon. 3mam kciuki, staraj się nie zamartwiać, wierz w swoje maleństwo ile sił! A jeszcze przed usg wyszło, że beta źle przyrasta, więc wiedziałam co mnie czeka, bo poprzednio też tak było i skończyło się na pustym jaju płodowym, a okazało się, że albo laboratorium się pomyliło, albo maluch się później zagnieździł niż przypuszczaliśmy. to był stres! ale teraz Madzia urosła i jest silna i nadal mocno w nią wierzę! No i moja dr była czujna, bo progesteron był ładny i kazała powtórzyć badania..No i pięknie betka przyrosła
Lilonka,no ja też slyszałam, ze dziewczyny są słabsze, mniejsze,drobniejsze. Kiedy kolejna kontrola? Nie martw się, mała jeszcze dogoni braciszka!
Ależ się wkur....am! wrrrrr! Mamy takiego listonosza, który ma jakieś chore nogi i zawsze prosi, żeby zejść na dół do niego. moja paczka, więc telepię się z tym brzuchem na dół, żeby Pan się nie przemęczał, chcę być po prostu miła. i co? Schodzę cholera a jego nie ma! no ja pierdzielę! I znów telepać się na 3 piętro! wrrr! Jak mi zostawi awizo, bo ma zwyczaj tak robić jak ktoś nie zejdzie, to zrobię im taką awanturę, ze się nie pozbierają. Wrrr!