• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nie wiem, czy dobrze zrobiliśmy... Ale A. stwierdził, że najwyżej zbadamy go gruntownie i jak nie będzie nam pasował, sprzedamy go dalej... Hmmm... Ja nie byłabym aż tak w gorącej wodzie kąpana.

Ha, Misia, Ty to działasz szybko :) czy raczej Twój mężczyzna :)
Daj znać jak dojedzie czy fajny no i wszystko nam napisz.
Ja dziś już nawet nie spojrzałam na Mothercare - wkurzyłam się na te wyniki badań i dopóki ich nie wyjaśnię, jakoś przeszła mi ochota.

A do dupy z tym mgr, usiadłam na 2h i już mnie wszystko boli, jeszcze z przypisami mialam problem, wkurzylam się tylko, pffff! Na dziś koniec i kurde zaledwie strona napisana i szkielet pracy zrobiony....

Misia fajny wózek:)

Któaś z Was pytała o płeć? Córuchna :)

Hello moje drogie :)
Madzialenak
- super - gratuluję Ci serdecznie - nie da się opisać tego uczucia jak się słyszy bijące serduszko, co? :)

Marcysiowa - w końcu wstawiłaś normalny pasek gdzie widać tygodnie ciąży :))) Wybrałaś już wózek dla bliźniąt? My się nad takim zastanawiamy:
Wielofunkcyjny wózek bliźniaczy Baby Active TWINNI (2898885712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koniecznie chcę żeby to był wózek typu 'rok po roku'...Mieszkamy na 4tym piętrze, mamy co prawda windę - ale te wózki obok siebie są zazwyczaj b.szerokie i może być problem z niektórymi drzwiami. A taki wydaje mi się że jest dużo lepiej zwrotny - miałam do czynienia z takim wózkiem rok po roku - gdyż mam braci bliźniaków ;)
Oglądałaś ten model może?
Kate - ja tez pierwsze usg miałam w 7tc. Lekarka mi powiedziała żeby dbać o siebie i cierpliwie czekać - i jak poszłam w 7tc to wszystko było ok - i 2 pęcherzyki i 2 serduszka. Poczekaj - jeszcze jest wcześnie. Na pewno wszystko jest ok :)
Misia - fajny wózek. Wygląda na porządny i stabilny :)

A mnie - 3ci dzień boli głowa...mam się z nią...w środę idę na krew - w czwartek do mojego lekarza na wizytę. Czekam na wyniki PAPPA...i się denerwuję nie wiadomo po co - bo przecież wszystko będzie ok.
A propos burzy hormonów to pół soboty się przekłóciłam z Mężem...zaczęło się od zmywania....ehhh.... Tak to już bywa :D Ale już jest OK :)

Różyczko ja zawsze miałam suwaczek gdzie były tygodnie ciąży tylko małe literki są. Wózek jeszcze nie wybrany. Rozważamy 3 rodzaje ale wszystkie obok siebie. Tyle razy dziewczyny na różnych forach pisały, że jeden za drugim jest fajny jak dzieci są małe a potem ciężko go podbić np na krawężnik, że ja wolę kupić od razu jeden obok drugiego. Na razie się tylko rozglądam za wyprawką. Kupować będę później.

A mi odbiło i na szybkości zrobiłam ciasto, a że do każdego coś brakowało, to zrobiłam z niczego coś, tu dodałam, tam odjęłam i zobaczymy o 22.00 co z niego wyszlo;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry