Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lilonka ja mam ta wygodę ze na parterze mieszkam i muszę przejść tylko przez drzwi do klatki. Wózek na który patrzę ma 92cm szerokości. U nas drzwi są 90 do klatki ale można rozpiąć boczne skrzydło takie małe i bedzie ponad metr. Nie planuje z dziećmi chodzić do sklepików na zakupy a w markecie zmieszczę się takim dużym. Tylko nie wiem czy to ze wybiorę taki szeroki zagwarantuje moim dzieciom wygodę. Musze iść do sklepu gdzieś ten wózek zobaczyć i pomierzyć.
Moje drogie koleżanki, pozdrawiam Was ze szpitala. Wczoraj wieczorem coś nie tak poukładało mi się w jelitach, okropnie mnie bolało, ale jakoś przeszło. Niestety, po godzinie dostałam ogromnego krwotoku. Usg wykazało krwiaczek. Na szczęście nie po stronie łożyska. Maluch o 23.00 ok, krwawienie zahamowanie, nie czuję skurczy. Proszę Was o modlitwę i pozytywne fluidki. I pomyśleć, że tak dobrze się czułam i chciałam od dziś do pracy wrócić. Wkurzyła mnie już jedna pielęgniarka, bo jak dowiedziała sie, ze jestem po invitro, jakieś mądrości o naturze, której się nie oszuka mi opowiadała.