• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kobietki na co byście postawiły: na swoją wygodę czy wygodę dziecka? Bo mam taki wybór - albo dzieci będą miały ciaśniej i ja będę mogła wjechać w każde drzwi albo dzieci będą miały wygodniej a ja będę kombinować z drzwiami.

reklama
Marcysiowa - też o tym myślę. Chciałabym jak najlepiej dla maluchów, ale jeśli spacery mają być dla mnie koszmarem, to i dla maluchów nie będzie to komfortowe. Waga wózka to jednak dla mnie priorytet - żeby dotrzeć do windy muszę pokonać schody do klatki, a potem schody na półpiętro. Jeśli wózek będzie ważył 24 kg + 2 maluchy po 5 kg + wyprawka spacerowa i wychodzi prawie tyle ile ważę;-)
Chciałabym aby w wózku dało się zamontować foteliki, bo to duża wygoda - szczególnie przy zakupach, ale dam i radę bez tego.

Lilonka ja mam ta wygodę ze na parterze mieszkam i muszę przejść tylko przez drzwi do klatki. Wózek na który patrzę ma 92cm szerokości. U nas drzwi są 90 do klatki ale można rozpiąć boczne skrzydło takie małe i bedzie ponad metr. Nie planuje z dziećmi chodzić do sklepików na zakupy a w markecie zmieszczę się takim dużym. Tylko nie wiem czy to ze wybiorę taki szeroki zagwarantuje moim dzieciom wygodę. Musze iść do sklepu gdzieś ten wózek zobaczyć i pomierzyć.

Misia, super bryka! na pewno spelni wasze oczekiwania, ten filmik prezentujacy jego wszystkie mozliwosci swiadczy o tym. i jaka dobra cena! czyli problem z glowy.
ja juz nie wiem co z wozeczkiem zrobimy. szkoda ze foteliki samochodowe sa na dluzsza mete dla dzieci niewygodne, w przeciwnym razie moznaby brac tylko spacerowki i foteliki i wozek od razu bylby krotszy. eh, jak nie urok to ...

Moje drogie koleżanki, pozdrawiam Was ze szpitala. Wczoraj wieczorem coś nie tak poukładało mi się w jelitach, okropnie mnie bolało, ale jakoś przeszło. Niestety, po godzinie dostałam ogromnego krwotoku. Usg wykazało krwiaczek. Na szczęście nie po stronie łożyska. Maluch o 23.00 ok, krwawienie zahamowanie, nie czuję skurczy. Proszę Was o modlitwę i pozytywne fluidki. I pomyśleć, że tak dobrze się czułam i chciałam od dziś do pracy wrócić. Wkurzyła mnie już jedna pielęgniarka, bo jak dowiedziała sie, ze jestem po invitro, jakieś mądrości o naturze, której się nie oszuka mi opowiadała.

Misia jestem myślami z Tobą, wszystko będzie dobrze. Dobrze, że maluchowi nic nie jest. Odezwij się później. A tymi głu.....i ludźmi co komentują to, że jesteś po in vitro w ogóle się nie przejmuj. Co za wredne babsko.

Lilonka ja mam ta wygodę ze na parterze mieszkam i muszę przejść tylko przez drzwi do klatki. Wózek na który patrzę ma 92cm szerokości. U nas drzwi są 90 do klatki ale można rozpiąć boczne skrzydło takie małe i bedzie ponad metr. Nie planuje z dziećmi chodzić do sklepików na zakupy a w markecie zmieszczę się takim dużym. Tylko nie wiem czy to ze wybiorę taki szeroki zagwarantuje moim dzieciom wygodę. Musze iść do sklepu gdzieś ten wózek zobaczyć i pomierzyć.

92 cm - to mówisz o Tako Jumper duo? Mamy możliwość kupienia tego wózka od znajomych, ale u nas odpada ze względu na windę. Oni z niego byli zadowoleni. I właśnie podpowiadają nam z tymi fotelikami montowanymi, ze to bardzo ułatwia życie przy wycieczkach do lekarzy, bo nie musisz brać całego ekwipunku ze sobą.

Moje drogie koleżanki, pozdrawiam Was ze szpitala. Wczoraj wieczorem coś nie tak poukładało mi się w jelitach, okropnie mnie bolało, ale jakoś przeszło. Niestety, po godzinie dostałam ogromnego krwotoku. Usg wykazało krwiaczek. Na szczęście nie po stronie łożyska. Maluch o 23.00 ok, krwawienie zahamowanie, nie czuję skurczy. Proszę Was o modlitwę i pozytywne fluidki. I pomyśleć, że tak dobrze się czułam i chciałam od dziś do pracy wrócić. Wkurzyła mnie już jedna pielęgniarka, bo jak dowiedziała sie, ze jestem po invitro, jakieś mądrości o naturze, której się nie oszuka mi opowiadała.

Misia - ślemy całą moc pozytywnych fluidków i 3mamy mocno za Was kciuki.

reklama
Hej dziewczyny, ja w koncu dodzwonilam sie do laboratorium gdzie sprawdzali mi bete, jest juz wynik ale kobieta nie chciala podac przez telefon, poprosilam zeby podala chociaz ile cyfrowy i wiem, ze beta jest czterocyfrowa:) kamien z serca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry