Aisha_23
Fanka BB :)
Dziewczyny mam nadzieję, ze to nie przez moje dziwne humorki wprowadziłam na forum tyle smutku...
Sznurki oczywiscie ze bedziesz sie stresowac, to normalne, ja tez dlugo nie moglam w to wszystko uwierzyc, zobaczysz z kazdym tygodniem bedziesz coraz bardziej pewna, kazde USG bedzie Cie przyblizalo do narodzin Twojej kruszynki. To sie dzieje na prawde!!!!!
Madzialenak beta ładna?- nawet piekna! to nie ma sie czego bac
Różyczko, oj ja też potrafię się sciac z moim, chyba kazda z nas tak ma;-) Ostatnia kłótnia i płacz?- niech no sięgnę pamięcia- 2 dni temu
, poszło o błyszczyk do ust...nawet nie chce mi się tego opowiadać;-)
A ja sie odstresowuję i sobie gotuję, zupkę buraczkową a na drugie kuraka pieczonego z ziemniaczkami pieczonymi i buraczkami (Madzi chyba brakuje zelaza, hehe).
Stwierdzam, że zupka krem z buraków I klasa
)
Sznurki oczywiscie ze bedziesz sie stresowac, to normalne, ja tez dlugo nie moglam w to wszystko uwierzyc, zobaczysz z kazdym tygodniem bedziesz coraz bardziej pewna, kazde USG bedzie Cie przyblizalo do narodzin Twojej kruszynki. To sie dzieje na prawde!!!!!
Madzialenak beta ładna?- nawet piekna! to nie ma sie czego bac

Różyczko, oj ja też potrafię się sciac z moim, chyba kazda z nas tak ma;-) Ostatnia kłótnia i płacz?- niech no sięgnę pamięcia- 2 dni temu
, poszło o błyszczyk do ust...nawet nie chce mi się tego opowiadać;-)A ja sie odstresowuję i sobie gotuję, zupkę buraczkową a na drugie kuraka pieczonego z ziemniaczkami pieczonymi i buraczkami (Madzi chyba brakuje zelaza, hehe).
Stwierdzam, że zupka krem z buraków I klasa
Ostatnia edycja: