Kate - witaj w Polsce :-) Fajnie, że jesteś u nas - u naszych lekarzy. Powodzenia na egzaminie.
Aisha - Masz przejściowe trudności, ale wszystko przed Tobą, jesteś młoda, zdobywasz nowe kwalifikacje, wszystko się dopiero przed Tobą otwiera. Niebawem ledwie będziesz pamiętać, że był w życiu gorszy moment. Głowa do góry i marudź nam ile masz ochotę, bo od tego jest przecież forum. A nikt Cię lepiej nie zrozumie, niż my - bo może nie mamy takiej samej sytuacji, ale rozumiemy jak nikt inny Twoje obawy, bo wszystkie w jakimś stopniu musiałyśmy zrezygnować z czegoś, żeby zajść w ciążę, a teraz ją utrzymać. GŁOWA DO GÓRY!!!
Różyczko - a może spróbuj coś kupić przez Internet? Dla mnie to było kiedyś niewyobrażalne, a obecnie wszystko tak kupuję w cenach będących ułamkami cen sklepowych. Wczoraj przyszły spodnie ciążowe - wylicytowałam nowe: jedne next za 30 złotych, a drugie za 20 zł. W h&m zapłaciłabym grubo ponad sto zł za jedna parę. A ciuszki next, adams, mothercare są i śliczne i nie do sprania. Moja kuzynka ma trochę ich po mojej córce i mówi, że przeżyły jeszcze jej dwie córeczki. Zarzekała się wczoraj, że ma mi jeszcze je do oddania w dobrym stanie. Nie chce mi się aż wierzyć, ale może... Weszłyśmy z córką do sklepu z z ciuszkami u nas w mieście ... i nie mogłam nic kupić. Macałam, oglądałam - ale nie taka bawełna i nie takie szwy. Oglądałam też ubranka w TKmax i tam można trafić świetne - ale w tym sklepie jest taki asortyment, jaki się akurat trafi. Ale osobiście myślę, że będę tam polowała.
Kupiłam np. tutaj parę rzeczy:
Mięciutki Pajacyk+ Czapeczka 3.4kg/ 45cm Noworodek (2854364842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam już je w domu. Są b. dobre - jak to w mothercare.
No i cos mi się wydaje, że dziś w nocy poczułam maluszka ruszającego się w brzuszku. Bardzo delikatnie. Widocznie wkurzał się, ze leżałam na plecach.