• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

zobaczcie sobie jak będziecie miały godzinkę wolną, bardzo ciekawe :) Szkoła Rodzenia - Szczęśliwe Niemowle - YouTube

A ja padam na twarz, miałam akcję z sunią 8 tygodniową, jest u mnie na tymczasie, makabra, ale nie miała się gdzie podziać, moja suka chce ją zjeśc, musiałam zamknąć małą w łazience, kot to w ogóle jeden wielki puch. U nas pada snieg, nikt nie mógł jej wziąć... Mam nadzieje, że szybko uda mi się znaleźć dla niej nowy dom, a jest śliczna!

reklama
No to masz Aisha zajęcie! :-) ja nawet mojego psa rodzicom oddelegowałam, bo mi nie wolno się wysilać, więc nie mogę jej ciągnąć na smyczy. Ale oni u mnie są co drugi dzień, często też na noc, więc raczej nie zdążymy sie stęsknić. Kate - ja biorę 3x2 douphastonu i 3x4 Luteiny. Z douphastonem był robiłem w szpitalu, bo ponoć skończył sie w hurtowniach. Wygląda na to, że wszystko wykupiłam.

Misia...hahahahaha...to nie wykupuj wszystkiego,bo jeszcze dla nas musi zostac;-) ja tez bralam 3x2 tabl a teraz gin kazala mi zmniejszyc do 2x2, ale ja przezornie jeszcze w poludnie jedna tableteczke biore:-D
jak tam sie dzis czujesz? wszystko ok?

Ja juz na szczescie odstawilam luteine. Swietowalam ten magiczny dzień. Z luteina to jest tak ze ją trzeba jak najgłębiej aplikować bo wtedy mniej wypływa.

Witam o poranku. Miłego dnia kobietki!

Ja luteinę odstawiłam dość dawno - chyba kolo 10 tc, ale dupka skończyłam dopiero po nowym roku, brałam co prawda po 1 tabletce. Niby gin wcześniej mówił, że można odstawić, ale ja jakoś czułam się bezpieczniej z dupkiem :tak:

Kate...moze to byc implantacja, ja tez mniej wiecej wtedy tak mialam tylko u mnie pojawilo sie plamienie...wez sobie asekuracyjnie no-spe, ktora ci nie zaszkodzi, albo dawke magnezu i poloz sie, odpocznij..ja tak robilam i przechodzilo:tak:

reklama
Kate...spokojnie...tak to bywa, albo to jeszcze implantacja albo to moze macica ci sie juz rozciaga. ale rozumiem cie doskonale, bo u mnie tez kazdy bol powoduje niepokoj...
ale wiesz, ze teraz powinnas sie relaksowac, wiec najlepiej po prostu odpocznij, poloz sie spac, to jest jak dla mnie najlepsze lekarstwo!:tak:
Aisha...a jaki piesek, bo ja chyba nie doczytalam...tzn wiem, ze jakiegos mialas i musialas go zamykac w oddzielnym pokoju od twojego pieska, ale powiedz jaka rasa...
my z mezem planujemy kupic jakiegos malego psiaka, zeby rosl sobie razem z maluszkiem, dzieci ze zwierzetami jakos moim zdaniem lepiej sie rozwijaja

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry