• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

milia ja nigdy nie miałam problemów z tarczyca, ale jak wyniki tsh miałam powyzej 2,30 to moja dr powiedziała, że włączymy pół tabletki euthyroxu i ładnie spadało, ostatnio znów wzrosło i dała mi już jedną tabletkę, następne badania mam dopiero w lutym, więc będę wiedziała co i jak. Wiem tylko, że moja dr powiedziała, że własnie nie moze być tsh powyzej 2,3, ze trzeba zbic, mimo tego, że miesci sie w normie. Zawsze tez robie ft4, czasem ft3.

Nie mogę patrzec na mieso, wiec poszlam do sklepu, opilam się mleka, zjadlam michę budyniu, wypiłam dwa soczki a teraz jem nimm2 :-) i Madzia szczęśliwa jak nigdy!

reklama
Witajcie :)

Miałam dzisiaj badania krwi i moczu - i dość marnie mi wyszły...Wychodzi na to że mam za mało żelaza bo obniżone mam i czerwone krwinki i hemoglobinę i hematokryt. A w moczu i białko i erytrocyty i bakterie - dziwne bo nic mnie nie boli/piecze/swędzi... Jutro ide do lekarza - zobaczymy co powie.

Macie może tak że jak wstajecie rano bolą Was wszystkie mięśnie? Łydki to przez pierwsze 20 min to mi się wręcz trzęsą jakby mnie zaraz miał skurcz złapać...później jak już się 'rozchodzę' to przechodzi mi do wieczora - wtedy znowu ta sama bajka...

A co do piesków - mamy 1,5 rocznego owczarka niemieckiego długowłosego - i pomijając sierść - świetny zwierzak - i do dzieci i do dorosłych :) Polecam :) Choć to wielkie bydlę :P

witajcie

ja właśnie przygotowuje się psychicznie na dentystę w piątek bo coś mi dziąsło spuchło a w sobotę mam badanie glukozy z obciążeniem i mam nadzieję że dam radę to wypić:-)

dziś moja mała skończyła 20 tyg i byłam na badaniu prenatalnym połówkowym:-)
na szczęście wszystko jest ok i dostałam od lekarza filmik na płytce i 8 zdjęć usg wydrukowanych na pamiątkę:-)

Powoli myślę o l4 bo już coraz gorzej znoszę jeżdżenie 45 km w jedną stronę do pracy i 8 godz za biurkiem, plecy zaczynają się buntować...

miłego wieczoru życzę:-D

Miliaa poczytaj sobie TSH w ciąży | parenting.pl
Ja miałam przed transferem TSH na poziomie 0,4 brałam dawkę euthyroxu 88, 12 dpt TSH miałam już na poziomie 2,19 a FT4 19,20 i teraz mam podniesioną dawkę euthyroxu na 100.

Misiaa
trzymam kciuki za Was, najważniejsze, że maluch ma się dobrze. Póki co zostań szpitalu bo tam jesteś pod stałą kontrolą. Krwiak pewnie niedługo się już wchłonie.

reklama
Różyczka, czasem bolą mnie nogi jak na zakwasy, ale właśnie jak dziewcyzny mówia, weź magnez, ja biorę cały czas, 2 razy dziennie.

Dorex płaciłaś za połówkowe?????

Czy Wy też tak ciągle kichacie????:szok:

Ja dziś musiałam się telepać na pocztę, bo łaskawie listonosz, mimo tego, że siedziałam calusieńki dzien w domu, zostawił awizo....myślałam, ze tak padnę, tłum ludzi, gorąco..a oczywiście nikt nie wpuścił. Powiedziałam Pani w okienku grzecznie, że nie mogę tak latać, niech coś powiedzą listonoszowi, bo to już nie pierwszy raz i kobietka za mną z maleństwem (w super wózku!) powiedziała, że u niej robią to samo....

Nie długo się biorę dalej za mgr, jak zawsze mi się nie chce;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry