• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex, no ciekawe czy ja dostanę jakąś płytkę w takim razie kurde....za pierwszym razem też dostałaś????

Madzialenak no to teraz to progesteron jest super!:-)

Kretowinka no ja własnie czuje małą, ale brzuch w zasadzie ani drgnie....

Miliaa no to super, że lekarz Cię uspokoił, to nie ma się co martwić w takim razie

Ostatnia edycja:
Aisha tam mam już 2 płytki z 12 i 20 tc ale to może dlatego dostałam że chodzę do tego doktorka prywatnie to już trochę kasy u niego zostawiłam więc co może to mi na NFZ załatwia bo na niektóre badania ma umowę;-)

Milego dnia kobietki:) ja troche sie martwie, ze mam slabe objawy ciazy, prawie w ogole mnie nie mdli, a piersi bola tylko od czasu do czasu. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. Chcialabym miec domowe usg:)

Hej laseczki.

Wczoraj zauważyłam na wkładce, ze luteina, która mi wypłynęła nie miała jak zawsze zabarwienia białego lub lekko żółtego tylko takie jasne brązowe. Przepraszam za dosadność, ale bardzo się zdenerwowałam. Jak myślicie 10.12 miałam transfer czy to może być sygnał jeszcze trwającej implantacji bo gdzieś przeczytałam??? Dzisiaj luteina znowu jest biała. Miałyście tak??

reklama
Madzialenak luteina powoduje zabarwienie śluzu. Często przy aplikacji dochodzi do mikro uszkodzenia (np się zadrapiesz) i stąd zabarwiony śluz. Póki nie ma żywej krwi to nie ma o co panikować. A objawy to ja miałam dopiero ok 9tc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry