• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Też objawy miałam trochę później, najpierw piersi bolały, potem śluz, ale np ani razu nie wymiotowałam, no i głowa mnie bolała często w I trymestrze.

A luteina tak ma niestety, też tak miałam, trzeba to przeczekać.

Też bym chciała domowe USG;-)

Ja nie miałam plamień od luteiny. Dziewczyny w szpitalu czasem miały plamienia z szyjki albo z jakiś polipów.

W poprzednim szpitalu super dziewczynę spotkałam. Cały różaniec za mojego malucha odmówiła teraz - może dlatego tak dobrze się goi. Ponoć dziś po krwiaku łezka tylko została - dobrze się wchłania. Zamierzam leżeć plackiem do środy. W środę wizyta u mojego doktora i mam nadzieję, że nic już nie będzie. W sobotę mamy wesele. Chciałabym chociaż na obiedzie się pojawić. I mam dylemat - za dwa tyg. mieliśmy jechać z córką do spa, bo dostała na Gwiazdkę wymarzony pobyt w spa z pakietem dla nastolatek. To tylko kilkadziesiąt km od nas, samochód mamy komfortowy - nie wyobrażam sobie nawet poinformować jej, że nie pojedziemy. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się ładnie zagoiło. Lekarz już kręcił nosem, ale ja mam w końcu dwójkę dzieci. No i trzy dni temu nie było jeszcze wiadomo, że krwiak się tak ładnie wchłania. Wiem, że najlepiej byłoby nie jechać - ale ja mam w końcu dwoje dzieci. trzymajcie kciuki, żeby się wszystko poukładało przez te dwa tygodnie.

kate ja jestem w 7 tygodniu i nie mam zadnych objawow ;-) i powiem ci, ze bardzo sie ciesz, bo moge normalnie pracowac !

misia to rewelacyjnie, ze wychodzisz ze szpitala. Nie ma to jak w domku, trzymam za Was kciuki :-)

Pozdrawiam Wszystkie Mamuski!!

Milego dnia kobietki:) ja troche sie martwie, ze mam slabe objawy ciazy, prawie w ogole mnie nie mdli, a piersi bola tylko od czasu do czasu. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. Chcialabym miec domowe usg:)

Nic się nie martw, ja nie miałam ani jednej nudności - ciąża beznudnościowa :)
Też nawet chociaż raz chcialam je mieć aby "poczuć", że jestem w ciązy - ale każda z nas przechodzi ją inaczej. Ja z objawów miałam tylko ciągłe sikanie (i mam) no i piersi rosną i rosną....

Misia, trzymam kciuki za kolejne dni - już bez sensacji!

Ostatnia edycja:
dziewczyny odebralam wyiki ft4, moze ktoras mi cos powie na ten temat...mi sie wydaje, ze nie jest za dobrze...
TSH 4,5
ft4 10.4 (7.50-21.10)

no i progesteron mi spadl..fu.ck!
ale odstawilam luteine i jade tylko na dupku
z 25 na 18

ja to umre chyba od tej hustawki emocjonalnej...

miliaa o hustawce emocjonalnej to wiem az za wiele. Wspolczuje. A jesli chodzi o luteine to odstawilas po konsultacji z lekarzem? Bo ja mam ja brac przynajmniej do 12stego tyg i po badaniach gdzie progesteron mialam 15,66 lekarz dolozyl mi dupka.

reklama
milia czemu odstawiłaś luteine? Kazali??? Masz się jakoś mozliwosc skontaktowania ze swoim lekarzem? Ja bym nie odstawiała na Twoim miejscu, ale jesli kazali... TSH wg mnie za wysokie, ja przy 2,36 juz dostalam leki na obnizenie, ale moze zalezy to od lekarza i sposobu prowadzenia ciązy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry