• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mnie nogi pobolewają wieczorami, ale to raczej zakrzepowe. Odstawiono mi dziś główny lek przeciw krwawieniom i sprawdzają jak zareaguję. Jeśli ok, wracam jutro po badaniu leżeć w domku. Kolejny miesiąc w łóżku brrrrrr...

reklama
Misia trzymaj się i wracaj do domku leżeć. Chociaż w domku to trudno leżeć.

Różyczka kup sobie Magne B6. Zacznij od 1 tabletki raz dziennie. Mi to bardzo pomaga. Ja jeszcze mam skłonności do tików nerwowych i skurczów łydek.

Misia...no to teraz, zeby wszystko sie udalo... a wiem, ze na pewno bedzie dobrze, wiec spokojnie...

ja wlasnie wrocilam od endo-gina i powiedzial, ze tsh w ogole nie powinno sie badac w ciazy, bo ono wzrasta wraz z beta...wiec jest niemiarodajne. mam jutro zbadac ft4 i wtedy podejmiemy decyzje co dalej. jezeli bedzie dobrze, to on nie da mi zadnych lekow, ale jak cos z tym hormonem bedzie sie dzialo to wtedy wlaczymy euthyrox i bedzie odbrze. ogolnie mam sie narazie nie martwic

misia- trzymam kciuki zeby bylo dobrze, i zeby cie do domku puscili. przeciez jest wozek do ogladania :)

ja mam dzisiaj w brzuchu osmiorniczke jakas, blizniaki ruszaja sie po calym brzuchu, ale ich ruchy sa juz na tyle mocne, ze widac golym okiem jak brzuch faluje :-D jakie to fajne jest :)

A ja dzisiaj odebrałam wyniki: glukozy, tsh, ft4, ft3, cytomegalii, toxo, morfologii. Wszystkie badania idealne, super. Najbardziej cieszę się z wyniku progesteronu, podniósł się do 36,44 :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry