• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dorex współczuje! ja w niedziele tydzien temu tez tak mialam.. szukalam dentysty, wywiercil dziurke w zębie i czekalam az ropa zejdzie
poł twarzy mi spuchlo :szok:
w poniedzialek rano jade do dentysty , zobaczymy co bedziemy robic.
ropa zeszla, opuchlizna zeszla, antybiotyku nie bralam, tylko apap!

reklama
Obudzilam się z koszmarnym bólem głowy - miałam nadzieję, że w ciązy moje migreny mi miną, niestety... nie było nudności, migrena musi być, coś jak równowaga w przyrodzie musi być zachowana... :(
No nic - jeszcze 2 dni i będzię OK, bo ja mam migreny 3-dniówki.

jeszcze żyje:tak: wzięłam wczoraj paracetamol a od dziś do poniedziałku antybiotyk ( na szczęście bezpieczny w ciąży) dałam radę ( wyłam tylko 4 godziny) i dziś jest o niebo lepiej i obędzie się bez paracetamolu... tylko nie wiem czy dam radę to samo jeszcze raz znieść w poniedziałek:no: chyba pogadam z tym dentystą niech sprawdzi czy ten kawałek co został nie może do porodu poczekać bo ten stres i ból to ani mi ani mojej małej jeszcze raz potrzebny nie jest:no:

|Różyczko - ja idę w środę. Spróbuję się podptać. Choć ja już mam kupioną sukienkę.... Ale założyliśmy, ze moze koleżanka będzie miała córkę :-) Taka była śliczna ...

Cześc dziewczyny wracam do was po dlugiej nieobecności niestety plamiłam i musiałam troche poleżakować w szpitalu teraz lekarze mówią że jest juz stabilnie wiec leze w domku nareszcie:) jestem w 8 tyg termin mam na 24.08 wydaje mi sie że to wieczność.....
miło widzieć te same osoby ze staraczek witam was ponownie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry