• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kicia link do suwaczka to wchodzisz w ustawienia, potem edytuj sygnaturę i tam wklejasz.

Ja dzisiaj u rodziców siostrzeńcami się opiekuje. Nad ranem obudziła mnie taka zgaga ze wyć mi się chciało.

Madziu takie ciągnięcia są normalne. Dzidzia się rozpycha.

reklama
Kiciabp - dobrze, że już w domu. Ja ogromnie się cieszę, że nareszcie w swoim łóżku. ;-) Leż i odpoczywaj, byle przeżyć do 16 tyg. - wszyscy lekarze mówili mi, że potem zmienia się budowa tych tkanek macicy i juz nie ma ryzyka plamień i krwawień.

Kate...ja biore lutinus dopochwowo i dupka, odstawilam luteine pod jezyk, bo ja tez bralam na samym poczatku...i wtedy progesteron mialam ponad 50, ale gin kazala odstawic.
ehhh, powiem wam, ze nie mam juz sil...
dobrze, ze we wtorek mam wizyte,niech cos zaradza, bo zwariuje...
misia...i jaki masz poziom progesteronu teraz?
Aisha...moj endo-gin mowil, ze tsh o niczym nie swiadczy i kazal zrobic ft4 ...ale to juz wykazuje moim zdaniem, ze chyba jest cos nie tak...jaka dawke euthyroxu bierzesz?

milia no moja dr tez zawsze daje mi ft4 i ft3 tez i patrzy na oba wyniki. Bralam 0,5tabl a od ostatniej wizyty 1 całą tabletkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry