Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wow, Kate, dwie macice?! wow!
miliaa, coleta, gratuluje dobrych wynikow! oby tak dalej!
misia, dla was tez gratulacje, ale nadal sie oszczedzaj i wykoncz tego swojego miesniaczka!
aisha, jak tam waga? jak magisterka? do przodu cos? ja mam caly czas jakies robotki na boku, tlumaczenia, i tak je robie, i robie i coraz mniej mi sie chce :/ tak sie do nich zabieram jak ty do swojej magisterki...
kurcze, dziewczynki, cos duzo was w lozku musi lezec, czyli wniosek dla nas, pozostalych, ktore jeszcze sa na wolnosci pozalozkowej- OSZCZEDZAJMY SIE. lepiej dmuchac na zimne. latwo mi mowic, ale sama ciekam po sklepach mimo galopujacej anemii (hemoglobina w dzisiejszym wyniku to 9,5 :/)
w poniedzialek zaczynam szkole rodzenia- yuppi! ciesze sie, chociaz nie wiem czy moj maz bedzie ze mna chodzil, bo on teraz CALY CZAS PRACUJE, zarabia na dzieci. juz mu zaczynam gadac, ze tak sie nie da w takim tempie caly czas, a on do tego pracuje fizycznie (fizjoterapeuta i trener). zobaczymy czy z czegos zrezygnuje zeby poznac tajniki kapieli maluszkow...
Beta dobrze przyrasta, w poniedzialek pojde na usg to dowiem sie cos wiecej, wiem ze Malenstwo jest po lewej stronie, w lewej macicy..Ja mam dwie macice i moze dlatego cos mnie pobolewa.
Kurcze moglabys miec dwojke roznych dzieci, po jednym z kazdej macicy :-)