• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia - super że wszystko ok. A jak tam płeć? Mówił coś lekarza? My myślimy o usg 3d/4d na usg połówkowym :)

Co do luteiny - to ja cały czas ją biorę - po 2 na noc. Najpierw brałam lutinus po transferze przez 2 tyd - a później duphaston. Od paru tygodni luteinę...i jeszcze parę tyg.mam brać - na wszelki wypadek. A i ja się czuję bezpieczniej :)

Marcysiowa - jak Twoja wizyta??

Ja nadal na wyniki pappa czekam...:(

reklama
No i jestem po wizycie. Z dzieciaczkami jest super. Wesołe, zdrowe, równe i odpowiadają wielkością wiekowi ciąży. Wg lekarza jedno z nich to dziewczyneczka. Drugie tak się przekręciło, że nie było jak zobaczyć.

Miliaa mi doktor nic nie mówił o wodzie, ja ostatnio piję sporo ale soków, aby witaminek dostarczać organizmowi. Co do luteiny do mi mówił, że do 12 tc mam brać, ale ja będę dłużej na pewno.

Misia, Marcysiowa...super, ze wszystko ok!!! ale macie fajnie, ze jestescie juz tak daleko!!:tak:
madzialenak... no mnie mowila o wodzie, ale ja wode pije juz 2 miesiace i rzygam nia...wiec tez kupuje teraz soki. tym bardziej, ze ja mam mdlosci caly czas, wiec nie jestem w stanie czasami przelknac wody...

reklama
Miliaa zanim się obejrzysz też będziesz już blisko porodu. Mi się wydaje, że dopiero betę robiłam a tu zaraz połowa. :szok: A jak się czujesz? Jakieś dolegliwości ciążowe? I na kiedy masz termin?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry