• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate, ja jestem w 14tc i nadal jadę na Luteinie - co prawda już mniejsze dawki (2 x 1) ale mam brać do 16tc na pewno.

Misia, cieszę się, że OK. Ja mam jutro wizytę u mojej drugiej ginki (ale to ta od "skierowan" a nie główna prowadząca) więc się nie nastawiam na zbytnie fajerwerki - pewnie nawet USG nie uruchomi, bo się jej nie zdarzyło jeszcze no ale... mam ją do innych celów :)

Marcysiowa, git!

U nas była wczoraj mała - wielka rocznica - 100 dzień ciąży i 100 dzień przeprowadzki do nowego lokum. Kurcze, czas naprawdę leci!.
No i mentalnie jestem już bliżej wybrania się na zakupy dla malucha! Mam jakiś bon so Symka do wykorzystania - coś tam wybiorę.

reklama
Miliaa zanim się obejrzysz też będziesz już blisko porodu. Mi się wydaje, że dopiero betę robiłam a tu zaraz połowa. :szok: A jak się czujesz? Jakieś dolegliwości ciążowe? I na kiedy masz termin?
Marcysiowa, dziekuje, ze pytasz...tak bardzo bym chciala byc juz kolo 16 tyg i odetchnac...no ale masz racje, juz 2 miesiace mi zlecialy to moze i dalej tez poleci:tak:
a ja czuje sie srednio...zawsze bylam bardzo aktywna a teraz jak jestem na zwolnieniu to dostaje swira.
mecza mnie mdlosci okropnie, ale nie wymiotuje. nic nie moge jesc i pic czasem. miesa juz bardzo dawno nie jadlam, bo nie moge patrzec a jestem miesozerna!
ja mam problem z tym, ze mam torbiel na jajniku ok 6cm i musze na nia uwazac...tzn na ostatnim usg zauwazylysmy z moja gin, ze torbiel minimalnie sie zmniejszyla, wiec jest szansa, ze nie bedzie zle...
a ty juz brzuszek masz spory? pewnie juz tak:-)

hej dziewczyny, dzisiaj mialam ciezka noc, bolal mnie brzuch i mialam dreszcze. Rano tez sie kiepsko czulam i dalej jestem slaba.. Mam nadzieje, ze to jest wynikiem tego, ze bardzo malo jem, bo mnie doslownie odrzuca od wszystkiego:( boje sie, ale mysle, ze to wlasnie przez leki i brak apetytu, czy tez macie czasem dreszcze i uczucie zimna?

Milia na szczęście jeszcze nie taki wielki. Ale czasem nie wygladam na 5 miesiąc. Mieszcze się jeszcze w swoją kurtkę zimową więc nie jest źle. Ja pamiętam siebie w 8tc. Muliło mnie, spuchły mi nogi i musiałam do pracy chodzić. Teraz mam spokój. Też byłam bardzo aktywna. Teraz ledwo z łóżka wstaje. No i mam niskie ciśnienie więc wolę leżeć na kanapie. Ciebie też to czeka. Zobaczysz.

Teraz znowu zle sie czuje, mdli i mam dreszcze, do tego bol brzucha, dwa razy jakby skurcz:(( dzwonilam do ginekologa norweskiego czy mnie przyjmie to ma czas dopiero w przyszlym tyg, jakas paranoja.Powiedzial tylko, ze ciaza bardzo wczesna i wszystko moze sie zdarzyc a dopoki nie ma plamienia to nic zlego sienie dzieje. Modle sie, by to nic zlego nie bylo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry