Czesia357
Fanka BB :)
Ja proponuję Ciebie jako głównodowodzącą zesłańcówKinia mozesz
Musisz tylko podac datę kiedy masz wizytęI Cię któras wpiszę
No to kto podejmuję sie prowadzenia kalendarza?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja proponuję Ciebie jako głównodowodzącą zesłańcówKinia mozesz
Musisz tylko podac datę kiedy masz wizytęI Cię któras wpiszę
No to kto podejmuję sie prowadzenia kalendarza?
![]()
Jaaaa???? To Pisanka pierwsza tu przeszłaJa proponuję Ciebie jako głównodowodzącą zesłańców![]()
ale pisanka jest nieogarem hehe ;pJaaaa???? To Pisanka pierwsza tu przeszła![]()
WitamyJestem [emoji4][emoji85]
Ewelin nerwy nic nie dadzą. Pamiętaj ze maluch tez się martwi. Wiesz, ja sobie tłumaczyłam że i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie. Jedyne co mogłam to zero seksu. Bo to na początku niezbyt bezpieczne ponoć. Musisz jeszcze troszkę wytrzymać.Dziewczyny jak Wy przeżyłyście te 3 pierwsze miesiące? Bo ja to chyba osiwieje z tego czekania na wizytę. jeszcze człowiek wcześniej naczytał sie tyle smutnych dyskusji na innych forach i głowa nabita samymi smutnymi wiadomościami. Od razu mówię, że juz nic nie czytam głupiego na necie i nie szukam jak coś mnie kłuje itp![]()
A Ew myślisz, że coale pisanka jest nieogarem hehe ;p
też się zastanawiam najchętniej bym poszła spać i się obudziła za 6 mc wtedy będzie bezpiecznieDziewczyny jak Wy przeżyłyście te 3 pierwsze miesiące? Bo ja to chyba osiwieje z tego czekania na wizytę. jeszcze człowiek wcześniej naczytał sie tyle smutnych dyskusji na innych forach i głowa nabita samymi smutnymi wiadomościami. Od razu mówię, że juz nic nie czytam głupiego na necie i nie szukam jak coś mnie kłuje itp![]()
Z seksem wiem, bo pytalam dr. Po ostatniej wizycie mówił, że można ale odradza, bo moge zacząć plamić i po co mam sie denerwować. Po następnej wizycie niby będzie już możnaEwelin nerwy nic nie dadzą. Pamiętaj ze maluch tez się martwi. Wiesz, ja sobie tłumaczyłam że i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie. Jedyne co mogłam to zero seksu. Bo to na początku niezbyt bezpieczne ponoć. Musisz jeszcze troszkę wytrzymać.