• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No tak lekko mnie pocieszylas :) Ja tez jak leze jest ok,ale jakos nie moge za dlugo wylezec. A wiesz tez tak mialam w tym okresie co Ty ze jajnik bolal, na wizycie lekarz kazal pokazac w ktorym miejscu , pokazuje a on do mnie ze w ciazy jajnikow nie ma :D ze podnosza sie do gory cos tam jeszcze heheh.
Ja czekam.u lekarza. Jeszvze że 2 h opóźnienia aż internet dokupilam. Zwariować dzisiaj idzie boli mnie brzuch od godziny 13 nie wiem czy to od kregoslupa promieniuje ale.czuje jak.skurczr w lewym boku. Dwie nospy nie pomogły. Co jakiś czas ból się pojawia jak na @. Czasem skurcz co 1-2 m ale już nie wiem.... Jak wejdę zobaczymy co doktor powie. Jeszvze się dzisian dowiedziałam.ze ciocia zmarła. Nie wiem czy iść na pogrzeb.

reklama
Ja czekam.u lekarza. Jeszvze że 2 h opóźnienia aż internet dokupilam. Zwariować dzisiaj idzie boli mnie brzuch od godziny 13 nie wiem czy to od kregoslupa promieniuje ale.czuje jak.skurczr w lewym boku. Dwie nospy nie pomogły. Co jakiś czas ból się pojawia jak na @. Czasem skurcz co 1-2 m ale już nie wiem.... Jak wejdę zobaczymy co doktor powie. Jeszvze się dzisian dowiedziałam.ze ciocia zmarła. Nie wiem czy iść na pogrzeb.
No to my wszystkie dzisiaj mamy z tymi brzuchami :) Czekam wlasnie na Twoj odzew, co chwile zagladalam... Mialam taka sama sytuacje jak Ty w tym samym mniej wiecej czasie i nie poszlam :hmm:

No to my wszystkie dzisiaj mamy z tymi brzuchami :) Czekam wlasnie na Twoj odzew, co chwile zagladalam... Mialam taka sama sytuacje jak Ty w tym samym mniej wiecej czasie i nie poszlam :hmm:
Net mi się skończył i dopiero dokupilam ale pewnie i tak zaraz się skończy :p więc w razie co dam znać.wieczorem. Jeszvze 4 babki przede mną. Jak wejdę o 20 będzie cud.... A brzuch dalej boli cyklicznie

Net mi się skończył i dopiero dokupilam ale pewnie i tak zaraz się skończy :p więc w razie co dam znać.wieczorem. Jeszvze 4 babki przede mną. Jak wejdę o 20 będzie cud.... A brzuch dalej boli cyklicznie
O kurde moj dr tez czasem zrobi opoznienie ok 40 min ale u Ciebie dzisiaj to totalna przeginka, takie czekanie tez wykancza i meczy :sad:

Jeśli cię to pocieszy to nie jesteś sama ;-) u mnie też od rana ból po lewej stronie, od jajnika :-( i luteina znowu "kolorowa" ale jak leżę jest ok więc się nie przemeczam :p
Oby do środowej wizyty :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nasza kochana luteina :D
Na szczęście u mnie już spokój z "kolorową" luteiną.
Ale powiem Ci, że tez zauważyłam, że im mniej się ruszam to jest ok. Jak tylko robię coś długo to leci kolorowa, a jak siedzę albo się oszczędzam cały cas jest ok.
Niedługo kolorami tęczy nas zaskoczy :D

Oj nasza kochana luteina :D
Na szczęście u mnie już spokój z "kolorową" luteiną.
Ale powiem Ci, że tez zauważyłam, że im mniej się ruszam to jest ok. Jak tylko robię coś długo to leci kolorowa, a jak siedzę albo się oszczędzam cały cas jest ok.
Niedługo kolorami tęczy nas zaskoczy :D
Może nas zaskoczy i będzie biała :-P ja to już bym chciała przestać brać te wszyskie leki i bez żadnych niespodzianek cieszyć się ciążą, póki co byle do środy, znowu na trochę będę spokojniejsza :-)

Może nas zaskoczy i będzie biała :p ja to już bym chciała przestać brać te wszyskie leki i bez żadnych niespodzianek cieszyć się ciążą, póki co byle do środy, znowu na trochę będę spokojniejsza :-)

Żebyś wiedziała, też o tym marzyłam i zupełnie inny świat jak bierzesz tylko witaminki ciążowe i juz :) żadnych zastrzyków nic , a nic :) Ja odstawiłam wszystko 10.5 tyg. Ja już też chciałabym zamknąć oczy i obudzić się w środę !

reklama
Żebyś wiedziała, też o tym marzyłam i zupełnie inny świat jak bierzesz tylko witaminki ciążowe i juz :) żadnych zastrzyków nic , a nic :) Ja odstawiłam wszystko 10.5 tyg. Ja już też chciałabym zamknąć oczy i obudzić się w środę !
Ja mam większe marzenie, obudzić się w styczniu przed porodem ;-)
Wiem jak cudowne to uczucie, moja pierwsza ciąża tak przebiegała, bez leków, bez stresu, bez niespodzianek, była dość niespodziewana i taka "normalna ".a ta!? Wyczekana, wychuchana, wiecznie jak na bombie, w niepewności :-/
Bardzo szybko odstawilas wszyskie leki, fajnie, niektóre dziewczyny to do połowy ciąży się kłója itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry