• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
ja mialam strasznie intensywny weekend, wiec nawet nie mialam czasu tu zajrzec :)
Pisanka pochwal sie co Ci m. przywiozł :D
Agatek, super zdjecie, tez bym chciała juz byc na tym etapie :)
Powiem wam, ze i mnie ostatnio dopadły poranne mdłosci, szczegolnie mdli mnie rano zanim zjem sniadanie, nie sadziłam, ze mnie to tak uszczesliwi :D wreszcie jakies objawy

reklama
Hej dziewczyny
ja mialam strasznie intensywny weekend, wiec nawet nie mialam czasu tu zajrzec :)
Powiem wam, ze i mnie ostatnio dopadły poranne mdłosci, szczegolnie mdli mnie rano zanim zjem sniadanie, nie sadziłam, ze mnie to tak uszczesliwi :D wreszcie jakies objawy
No to gratuluję mdłości ;)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

11: Kasia_Basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę

12: Nikaaa - wizyta kontrolna przed rozwiązaniem :)
14: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3
15: wszystkozajete - wizyta serduszkowa <3
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

Hej dziewczyny

Też mnie mdli przed śniadaniem, ogólnie zamiast uczucia głodu są mdłości. Ale nie wymiotuje. Ze 3-4 razy mi się może zdarzyło. Niestety dalej plamię :( I teraz kminię czy jechać gdzieś na usg czy lepiej grzecznie leżeć i czekać na piątkową wizytę w klinice..

Truskaweczko - zobaczysz jak szybko mija :) Zaraz i Ty będziesz miała takie zdjęcia i wielki brzuch ;)

Laski ja właśnie wstawiłam pierwsze pranie dla maluszka, w weekend przejrzałam ciuszki po moim starszaku, a teraz piorę, wiem, że może wcześnie, ale ja wole być przygotowana :)
Muszę tylko dokupić ze 2 paczki bodziaków, pajaca cieplejszego i z 2 cieńsze, skarpetki, czapeczki i wsio :D
Ale chyba w Tesco są teraz przeceny? Ktoś coś słyszał?

Patrzcie jakie cudo: Link do: Zabawki | łóżeczka, meble, pościel dla dzieci, dziecięca - Sprawdź ofertę | Muzpony.pl

Wogóle to mam wrażenie, że brzuch mi rośnie w ekspresowym tempie, mierzę co kilka dni i za każdym razem centymetr do przodu... I chyba dlatego odczuwam bóle po bokach brzucha jakby jajniki...?

Truskaweczko - zobaczysz jak szybko mija :) Zaraz i Ty będziesz miała takie zdjęcia i wielki brzuch ;)

Laski ja właśnie wstawiłam pierwsze pranie dla maluszka, w weekend przejrzałam ciuszki po moim starszaku, a teraz piorę, wiem, że może wcześnie, ale ja wole być przygotowana :)
Muszę tylko dokupić ze 2 paczki bodziaków, pajaca cieplejszego i z 2 cieńsze, skarpetki, czapeczki i wsio :D
Ale chyba w Tesco są teraz przeceny? Ktoś coś słyszał?

Patrzcie jakie cudo: Link do: Zabawki | łóżeczka, meble, pościel dla dzieci, dziecięca - Sprawdź ofertę | Muzpony.pl

Wogóle to mam wrażenie, że brzuch mi rośnie w ekspresowym tempie, mierzę co kilka dni i za każdym razem centymetr do przodu... I chyba dlatego odczuwam bóle po bokach brzucha jakby jajniki...?
W tesco u nas są przecenione zestawy 7w 1 czyli body sliniaki spodnie śpioch itd za 4 dychy

Też mnie mdli przed śniadaniem, ogólnie zamiast uczucia głodu są mdłości. Ale nie wymiotuje. Ze 3-4 razy mi się może zdarzyło. Niestety dalej plamię :( I teraz kminię czy jechać gdzieś na usg czy lepiej grzecznie leżeć i czekać na piątkową wizytę w klinice..
szczerze? Ja byłam tak nadgorliwa że jak plamilam w tej ciąży na początku to jechalam. Wolalam zrobić i być spokojniejsza

szczerze? Ja byłam tak nadgorliwa że jak plamilam w tej ciąży na początku to jechalam. Wolalam zrobić i być spokojniejsza

Takie właśnie mam zapędy, ale lekarka była spokojna i stanowcza tłumacząc, że i tak nic poza lekami, które już biorę od początku ciąży nie da się zrobić, a plamienia mogą się zdarzać i to nie musi być nic złego. Powiedziała, że przy krwawieniu od razu, a tak nie panikować. No i tak się staram ;)

reklama
Takie właśnie mam zapędy, ale lekarka była spokojna i stanowcza tłumacząc, że i tak nic poza lekami, które już biorę od początku ciąży nie da się zrobić, a plamienia mogą się zdarzać i to nie musi być nic złego. Powiedziała, że przy krwawieniu od razu, a tak nie panikować. No i tak się staram ;)
To jest twoja decyzja :) Każdy podejmuje taką jaką uważa za słuszną. Ja mówię ze ja jechalam zawsze[emoji14]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry